'Kılıçdaroğlu'nun yaptığı intihar saldırısıdır'

AK Parti sözcüsü Ünal, ''Kılıçdaroğlu'nun aynı şeyleri yapıyor olmasının rasyonel bir açıklaması yok'' dedi.

'Kılıçdaroğlu'nun yaptığı intihar saldırısıdır'
'Kılıçdaroğlu'nun yaptığı intihar saldırısıdır'
GİRİŞ 29.11.2017 12:35 GÜNCELLEME 29.11.2017 12:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal, "Türkiye'ninbundan sonraki süreçte önü açıktır. Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün yaptığı kamikazedir, intihar saldırısıdır." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal, TRT Haber'de canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, soruları yanıtladı.

Kılıçdaroğlu'nun kaset operasyonuyla genel başkan olmasından sonra Türkiye'de siyasetin biçiminin değiştiğini kaydeden Ünal, "Kılıçdaroğlu'nun CHP'sinin bir siyasi operasyon aparatına dönüştüğünü gördük. Maalesef 17-25 Aralık, Türkiye ölçeğinde yolsuzluk kılıfı üzerinden kolluğu, savcısı, hakimi, medyası FETÖ'cü bir yapının bir adalet arayışı değil bir darbe girişimiydi. Bu darbe girişimi savuşturuldu. Şimdi 17-25 Aralık'ın küresel ölçeğe taşındığını görüyoruz." şeklinde konuştu.

"Aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar alacağını düşünenler sadece ahmaklardır." sözüne atıfta bulunan Ünal, Kılıçdaroğlu'nun tekrar tekrar aynı şeyleri yapıyor olmasının rasyonel bir açıklaması olmadığını dile getirdi.

Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı belgeleri basınla ve savcılıkla paylaşmadığına dikkati çeken Ünal, suç unsuru olduğunu iddia ettiği belgeleri savcılığa teslim etmemenin de bir suç olduğunu söyledi.

CHP'nin amacının siyaset yapmak olmadığını dile getiren Ünal, "Maalesef Türkiye karşıtı operasyonların içerideki siyasi ayağını oluşturuyor." dedi.

YORUMLAR 5
  • Celal 6 yıl önce Şikayet Et
    Çamur at tutmazsa da izi kalır mantığı. Ancak iddiaların kamuoyu önünde yapılmış olması, bunun delileriyle ve belgeleriyle ispatını gerektirir. İddialar ispat edilemiyorsa iddia sahibine hukuk önünde cezai sorumluluk, karşı tarafın da tazminat hakkını gerektirir.
    Cevapla
  • mahir 6 yıl önce Şikayet Et
    kendini yok etmekiçin dalış yapıyor
    Cevapla
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    Zannetmeyin bu zat iktidar olmak yada ülke yönetmek peşinde tamamen bu vatana ihanet içinde olan iç ve dış düşmanların sözcülüğünü yapmakta yazıklar olsun ki birde utanmadan sıkılmadan ATATÜRK ü kalkan yapıp insanları kaosa sürüklemekte cumhuriyet den dem vurup cumhurun sectiği herşeye iftira atmaklada kendinin kimlere ve neye hizmet ettiğini göstermektedir.
    Cevapla
  • Ali Ergül 6 yıl önce Şikayet Et
    Abdestinden şüphesi olmayanın namazından şüphesi olmaz..
    Cevapla
  • Sabahiddin 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar alacağını düşünenler sadece ahmaklardır. Aynen katılıyorum Türk Milleti artık uyandı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü