CHP'de gözler bu görüşmede!

CHP lideri Kılıçdaroğlu, 36. Olağan Kurultay'da adaylığını açıklayan Muharrem İnce'yi kabul etti. İki isim CHP Genel Merkezi'nde görüşüyor

GİRİŞ 31.01.2018 12:36 GÜNCELLEME 31.01.2018 13:59
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 3-4 Şubat'ta gerçekleşecek olan CHP 36. Olağan Kurultayı'nda adaylığını açıklayan Muharrem İnce'yi kabul etti.

36. Olağan Kurultay öncesinde Muharrem İnce'nin dışında, Eski İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal ve Eski Yarsav Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu da adaylığını açıklamıştı. 

KILIÇDAROĞLU'NDAN AÇIKLAMA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 3-4 Şubat'ta gerçekleştirecekleri 36. Olağan Kurultay'a ilişkin "Genel başkanlık talebi gayet doğal. Biz, demokrasiyi savunan bir partiyiz. Arkadaşlar eğer kendilerini genel başkan adaylığı ve genel başkanlık yapma konusunda yeterli buluyorlarsa, doğal olarak aday oluyorlar. Biz, arkadaşlara 'niye aday oldunuz, aday olmayın' gibi bir düşünceyi ifade etmiyoruz. Çünkü CHP'nin bir özelliği var. Biz, her kademesine seçimle gelen bir partiyiz, atamayla gelen bir parti değiliz. Bizi, diğer partilerden farklı kılan özelliğimiz de bu. Dolayısıyla genel başkan adaylarımız da il, ilçe başkanı adaylarımız da çıkacaktır. Parti Meclisi'ne gerçekten de bu sefer talep çok fazla. Bu, biraz da çalışma heyecanını gösteriyor." dedi.

 

 

 

YORUMLAR 10
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    aslanım kaplanım kemalim ye bitir bu inceyi. sen bitanesin senin eşin benzerin daha gelemez dünyaya seni çok seviyoruz kemalim benim. !!!!!!!!
    Cevapla
  • mısafır 6 yıl önce Şikayet Et
    zıhnıyet degısmedıkce kısıler degısse neolur kı
    Cevapla
  • metin 6 yıl önce Şikayet Et
    danışıklı döğüş.
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH sizi kahretsin perişan etsin halak etsin inşallah.Galip olan ALLAH tır.
    Cevapla
  • vatan evladı 6 yıl önce Şikayet Et
    bay kemo bilerek inceyi rakip çıkartıyor baskalarınin aday olmasını engeelliyor sonra demokrasi özgürlük nutukları atarlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular