Gedikli: Kriz yolda fazla harcamayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, dünya ekonomisi üzerinde kara bulutların gözükmeye başladığını ifade ederek, “Türkiye’ye olumsuz etkileri olacaktır. O yüzden tedbirli olun” uyarısında bulundu.

Gedikli: Kriz yolda fazla harcamayın
Gedikli: Kriz yolda fazla harcamayın
GİRİŞ 19.07.2011 14:07 GÜNCELLEME 19.07.2011 14:07
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Gedikli, TV8'in canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Gedikli, dünya ekonomisinin iyiye gitmediğini ifade ederken, kendilerinin hiçbir şeyi “tozpembe” göstermediklerini belirtti.

Gedikli, “Kötü haberi veriyorum; dünya ekonomisinde kara bulutlar gözükmeye başladı. Dünya daha büyük krizlerle karşı karşıya kalacak. Bunlar da oluyor. Muhtemelen dünya ekonomisinde bir kriz olacak. Türkiye’ye olumsuz etkileri olacaktır. O yüzden tedbirli olun. Ne varsa onu tutun. Fazla harcamayın. Dünyada kriz olacak, Türkiye’de bundan olumsuz etkilenebilir. Gelişigüzel harcamamak lazım. Biz toz pembe bir tablo çizmiyoruz, gerçekleri konuşuyoruz” diye konuştu.

SUYU BULANDIRMAYA ÇALIŞIYOR

Gedikli, ‘bütçe fazlalığı terörü kışkırtmış mıdır?’ sorusuna da cevap verirken, “Bu durumun Türkiye’nin başarıları ile Türkiye’nin dünyada itibar sahibi olması ile ilgisi vardır. Birileri de bunu istemiyor demek ki. Suyu bulandırmaya çalışıyorlar. Türkiye bölünüyor diye korku yaratıyorlar, ardından kaos ve ekonomik kriz çıkarmak istiyorlar. Geçmişte bu döngü olmuştur. Tam istedikleri Türkiye manzarası ortaya çıkmış oluyor o zaman. Dışarıdaki gelişmeleri gözleyemeyen, enerjisini içerde tüketen bir ülke çıkıyor ortaya” diye konuştu.

ANKA

YORUMLAR 9
  • Küskün yorumcu 12 yıl önce Şikayet Et
    halen ekonomik kriz ile devletin duble yollara yaptığı harcamalar arasında ilişk. Kardeşim siz konuşmaya devam edin. Hükümet te icraatine devam etsin. Sizlerin anlayacağı bir şey yok. O yollar yapılmasaydı ihracat 130 milyar doları havadan yapardı degil mi? Bence ilkokul 1 de ekonomi dersi konulmalı. bazı vatandaslarımız başka yörüngede yaşıyor. Veya AKP ye olan kinlerini kusamayıp acaip sesler cıkartıyorlar
    Cevapla
  • Muhammed YASİR 12 yıl önce Şikayet Et
    Dikkatli olun... Aslında AKP seçimden önce uyarmıştı, Tozun rengine aldanmayın ne kadarda pembe olursa olsun o toz zehirliydi.. Biz MİLLİ GÖRÜŞÇÜ ler uyarmıştık ama uyanmadınız, sevgili milletim bakalım ne kadar direneceksiniz krize .... Saygılarımla
    Cevapla
  • zorbey bozkurt 12 yıl önce Şikayet Et
    dürüst degilsiniz. seçimden önce toz pembe olarak gösterdiginiz türkiyede herkez farkındaydıda bir siz ve sizi destekleyen bbbbb farkında degildi olayın hani dünyanın 10 büyük ekonomisisiydi türkiye ama şuda iyı genel başkanınız gibi degilsiniz dogruları konuştunuz yarın akp den atılırsanız şaşırmayın
    Cevapla
  • suleyman d 12 yıl önce Şikayet Et
    MİLLETE ZEYTİN YEME TAKTİĞİ VER! SONRA KALK 30 MİLYARI DUBLE YOLA SIVA !. Yetmedi,bir o kadarını yeni "ÇILGIN PROJELERE" YATIRmaya hazırlan!
    Cevapla
  • kadir sert 12 yıl önce Şikayet Et
    varda veriyor devlet. devlet reçel yağ süt veriyormuş gökçek ekmek veriyormuş millet karnını doyuruyormuş devlet varda veriyor adamların bu bile zoruna gidiyor. dünyanın en zengin ülkelerinden abd de bile sokaktan yaşayan insan sayısı türkiye ortalamasının üstündedir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı