Messenger'ın kapanış tarihi belli oldu

Yıllardır kullandığımız MSN (Windows Live Messenger), yerini Skype'a bırakıyor. Tarih de belli oldu.

Messenger'ın kapanış tarihi belli oldu
Messenger'ın kapanış tarihi belli oldu
GİRİŞ 09.01.2013 11:11 GÜNCELLEME 09.01.2013 16:46
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Tıpkı ICQ'da olduğu gibi, pek çoğumuzun gençliğinde bir anıdır Windows Live Messenger. Arkadaşlarımız, yeni tanıştıklarımız, sevgililerimiz ile çoğu zaman bu platform üzerinde iletişim kurduk.

Yeri geldi "Cam var mı cam?" diye sordu, yeri geldi titreşim gönderdik. Gif animasyonlardan oluşturulmuş mesajlar gönderdik. Fakat Facebook'un chat özelliğinin rayına oturmasıyla Windows Live Messenger, bir anda unutuluverdi...

Microsoft'un pek çok Windows Live Messenger kullanıcısına attığı e-postada, WLM servisinin 15 Mart'ta sonlandıılacağı yazıyor. Yerini Skype'a bırakacak olan "MSN Messenger", 15 Mart'a kadar kullanılabilir halde olacak. Windows Live hesabınız ile giriş yaptığınızda, Skype'a geçiş uyarısı veriliyor.

Skype'ın son sürümünü indirip, Windows Live hesabınızla giriş yapıp, hali hazırda kullanmakta olduğunuz Skype hesabını birleştirmeniz gerekiyor.

YORUMLAR 7
  • Nedimi 11 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH şu . micropsoftun da sonunu bana görmeyi nasip edermi? darısı yazılımcı firmanın başına
    Cevapla
  • alp042 11 yıl önce Şikayet Et
    haksızlık yapmayın. teknoloji iyice ilerleyince tabi msn kullanışsız geldi peki 5 yıl sonra şuan tutulan programlar aramızda olabilecekmi. yazışmanın atalarından olan msn e olumsuz yorumlar yaparak haksızlık ediyorsunuz.
    Cevapla
  • Hakan 11 yıl önce Şikayet Et
    bunlar 2. sınıf program.. windows live chat tam bir kabus gibiydi. çok kullanılmasına bakmayın, insanlar bilinçlendikçe daha kaliteli ve profesyonel olanları tercih ediyor. skype'de bir çok yönden kullanışsız. gmail ve google chat i öneririm. mükemmel bir sistem.
    Cevapla
  • hasan tokgöz 11 yıl önce Şikayet Et
    skype. skype'ın ses kalitesini çok beğeniyorum msnden o yönden iyi fakat yinr şansları yok whatsapp google messenger facebook gibi iletişim araçlarının karşısında duramaz gibi geliyor çünkü herkez artık tablet ve telefonlar ile iletişim sağlıyor bence msn kapatmayıp kendi telefonuna ve tabletine microsoft ekleyebilirdi
    Cevapla
  • Derinlerden 11 yıl önce Şikayet Et
    skype. skype den dosya aktarabiliyorsunuz . exe yi aktaramazsın çünkü virüs olarak görür sorumluluğu şirket alır ziple yolla . bedava kameralı sesli görüşme var ? sen evinden pcden normal tel i bedavaya arayacan senin istediğin bu kusura bakma daha öyle akıllı bi şirket yok . havalar nasıl ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?