AK Parti’den KAPİMED’e Ziyaret

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ve adaylar İnternet Medyacılar Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

AK Parti’den KAPİMED’e Ziyaret
AK Parti’den KAPİMED’e Ziyaret
GİRİŞ 21.04.2015 00:22 GÜNCELLEME 21.04.2015 00:22

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ve Milletvekili Adayları Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayları Hüseyin Varır, Mehmet Karaaslan, Mustafa Arıkan ve AK Parti Heyeti KAPİMED’i ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamada son olarak Derinkuyu ilçemizi ve köylerini ziyaret ettik. Burada Derinkuyu halkının bizlere olan AK Parti’mize olan ilgi bizleri son derece mutlu etti. Seçim çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz diye konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 2. Sıra Milletvekili Adayı Murat Göktürk’de Ürgüp ilçesi ve köylerimizi ziyaret ediyoruz. Ürgüp halkımız ve köylülerimizin bizlere çok büyük teveccühü bulunuyor. Tabi ki AK Parti hükümeti olarak Nevşehir’e hizmetlerimizi gece gündüz demeden yapıyoruz ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz dedi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Ebubekir Gizligider ise seçim çalışmalarına Gülşehir ilçesinde başladıklarını ve burada gezilmedik köy bırakmadı dedi. Gizligider, ‘’ AK Parti hükümeti olarak geçmiş olduğumuz dört yıl boyunca Nevşehir milletvekilleri olarak sık sık ilçe, belde ve köy ziyaretlerimiz oluyordu. Bizler sadece seçimden seçime gelen milletvekili olmadık olmayacağız da. Bunları zaten tüm halkımız çok yakından biliyor. Bizler AK Parti olarak Nevşehir’e daha ardı arkası kesilmeyecek hizmetleri yapmak için çalışıyoruz. Biz hizmetkâr olmaya adayız’’ şeklinde konuştu.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ise seçim çalışmalarımıza Nevşehir’de sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek devam ediyoruz. Bugün burada KAPİMED Cemiyetimizi ziyaret etmekten dolayı son derece mutluyuz. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde bizler yine hizmete talibiz. Halkımız tüm yapılanları çalışmaları yakında biliyorlar. Allah’ın izni ve halkımızın desteği ile yine 3 milletvekili kazanacağımıza şüphemiz bulunmuyor’’ dedi.

KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin ise ziyaretlerinden dolayı AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’e, Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz’e, Murat Göktürk’e, Ebubekir Gizligider’e ve partililere teşekkür ederken 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ülkemize ve ilimize hayırlara vesile olmasını temenni etti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi