Twitter'dan Türkiye açıklaması

Twitter uygulanan erişim yasağının ardından 'Twitter Policy' hesabı üzerinden açıklamayı yaptı.

Twitter'dan Türkiye açıklaması
Twitter'dan Türkiye açıklaması
GİRİŞ 06.04.2015 18:33 GÜNCELLEME 06.04.2015 18:34
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın rehin alınması görüntülerini, mahkeme kararı doğrultusunda yapılan bildirime rağmen kaldırmayan sosyal paylaşım sitesi Twitter ile video paylaşım sitesi YouTube'a erişim engellendi.

Twitter'ın YouTube ile birlikte öğlen saatlerinde erişim yasağının gelmesiyle Twitter, Türkiye'de yaşanan kesintiden dolayı açıklama yaparak, siteye erişimin tekrar açılması için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Twitter dışında Facebook ve YouTube'tan yasak sonrası yapılan ilk açıklamada da sorunun çözülmeye çalışıldığı, Facebook'un mahkeme kararına uyarak ilgili içerikleri kaldırdığı belirtildi.

YORUMLAR 9
  • Bir dost 9 yıl önce Şikayet Et
    Okur-yazar kardeşim.Empati yapıyorsan doğru yap.Onlarca vahşet haberleri var o baba için.Onlarca dehşet resimleri var.Ailesi zaten o kafasına kurşun sıkılan haberleri okusa yeter.Resimlere baksa zaten bunalıma girer.O saçma yorumlar zaten yapılıyor.Sen onları düşünme.Düşüneceksen bu videonun neden yasaklandığıdır.Onu düşün.Ayrıca ÜLKEMİN menfaatleri söz konusuysa BABAMI bile tanımam.
    Cevapla
  • guzel 9 yıl önce Şikayet Et
    Bak nasıl adam oldular
    Cevapla
  • okur.yazar 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir dost biraz empati yap. Senin Baba'nın şehit edilme videoları internette yayılsa insanlar da bunlara saçma yorumlar yapsa.. O zaman da çıkıp insanların bilgiye ulaşma özgürlüğünden mi, bahsedeceksin. Ölen savcı bir baba,bir eş,bir evlâttı. Anlayabilmen için illa Baba'nın ölmesi mi gerekli. Özgürlük kendin için istediğin kadardır.
    Cevapla
  • Bir dost 9 yıl önce Şikayet Et
    Biri yazmış akıllı olun diye.Kardeşim sen akıllı ol.İnsanların bilgiye erişimini engelleyen bir düşünceyi kınıyorum.Neymiş yasaklanan video.Bırakın izlesin millet.Yasak yasak yasak.Sen izleyince davanın seyri mi değişecek.Velhasıl değişti demek ki bu dava da bir bit yeniği var.
    Cevapla
  • Abdurrahman Kaba 9 yıl önce Şikayet Et
    Tamda Sayın Cumhurbaşkanımız Twitter kullanmaya başlamışken...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma