Hayalindeki işi açıkladı

Hırvatistan'daki Nova TV'ye konuşan Tuba Büyüküstün, çocukluğunda DNA'yı merak ettiği için biyolog olmak istediğini söyledi.

GİRİŞ 23.08.2016 16:52 GÜNCELLEME 23.08.2016 17:03

Hırvatistan'daki Nova TV'ye konuşan Tuba Büyüküstün, çocukluğunda DNA'yı merak ettiği için biyolog olmak istediğini, ikizlerine öncelikle kendilerini tanımayı öğretmeye çalıştığını söyledi.

Hırvatistan’da Türk dizileri ve sanatçılarına geniş yer ayıran Nova TV’de Mia Kovacic’in sunduğu ‘In Magazin’ programında Tuba Büyüküstün ile yapılan röportaj ekrana getirildi.

Çocukluğum normaldi

Aynı zamanda başta Ortadoğu ve Kuzey Afrika olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinde büyük hayran kitlesi bulunan Tuba Büyüküstün, çocukluk döneminin, ‘Çok sıradan, mutlu ve normal’ geçtiğini, ailesinin tek çocuğu, tek kızı olması nedeniyle kendisine çok değer verildiğini söyledi.

Büyüküstün, öncelikle mühendis olmak istediğini daha sonra sanat eğitimi aldığını, daha sonra biyolog olmak istediğini anlatırken, "Neden?' derseniz bilmiyorum. DNA’yı çok merak ediyordum...

Oyuncu olmam kader

Aktris olmamın ‘kader’ olduğunu düşünüyorum. Ben oyunculuk yapmaya başladım. 2 yıl sonra oyuncu olmaya karar verdim" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi