E Vitamini ile adet sancısına son!

Adet sancısı kadınların her ay yaşadığı, çekilmez bir durumdur. Siz de her ay bu sancıları çekiyorsanız e vitamini ile buna son verebilirsiniz.

E Vitamini ile adet sancısına son!
E Vitamini ile adet sancısına son!
GİRİŞ 22.05.2012 16:04 GÜNCELLEME 22.05.2012 16:04

Milyonlarca kadının hayatları boyunca karşılaştığı bu rahatsızlık için uygulanan bu önemli gelişme birçok kadın için oldukça mutlu edici bir durum. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki, E vitamini özellikle genç kızlarda her ay meydana gelen adet sancılarını ortadan kaldırmada etkili oluyor.

Uzmanlar bir bölüm kadın üzerinde uyguladığı çalışmada, regli döneminin öncesi ve ilk günlerinde bu kişilere E vitamini takviyesi yaptı. Çalışma sonucu görüldü ki kadınların sancılarında önemli derecede azalmalar meydana geldi. Özellikle çok fazla ağrı çeken kişilerde ağrının tamamen ortadan kalktığı söylendi. Günde ortalama 200 g E vitamini verilen kadınlar bu sonuçtan oldukça memnun kaldıklarından bahsetti.

İngiltere'de bir dergide yayınlanan bu araştırma, kadınları çok mutlu edecek gibi görünüyor. Çünkü bu regl sancıları kadınların günlük hayatlarını oldukça kötü etkilemektedir. Öyle ki bu sancılar yüzünden kadınlar çalışamamaktadır. Ayrıca bu sancılar yüzünden bol miktarda ve sakıncalı ağrı kesiciler kullanmak zorunda kalan kadınlar bu durumdan kurtuldukları için de oldukça memnunlar.

Kadınlaralemi.com

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler