Azerbaycan rest çekti: Düşürülecekler

Azerbaycan, Ermenistan askeri helikopterinin vurularak düşürülmesi ile ilgili Bakü'deki bazı ülkelerin askeri ataşelerine bilgi verdi.

Azerbaycan rest çekti: Düşürülecekler
Azerbaycan rest çekti: Düşürülecekler
GİRİŞ 13.11.2014 18:44 GÜNCELLEME 13.11.2014 18:44
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

 Savunma Bakanlığı'dan yapılan açıklamada, Ermenistan'ın işgal ettiği Azerbaycan topraklarının hava sahası ile ilgili izinsiz uçuşlara müsaade etmeyecekleri vurgulandı. Hava sahasını ihlal eden uçakların düşürüleceği belirtildi.

Açıklamada ayrıca Ermenistan tarafının son 3 gündür cephe hattında gerçekleştirdiği askeri tatbikatlarda sürekli provakatif manevralarla Azerbaycan tarafını taciz ettiğini, saldırı girişiminde bulunan Ermenistan helikopterinin Azerbaycan silahlı güçleri tarafından vurularak düşürüldüğü hatırlatıldı.

Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov'un emriyle Ermenistan helikopterini vurarak düşüren asker Muradov İlkin'in üçüncü dereceli "Üstün Hizmet" madalyası ve değerli hediyelerle ödüllendirildiği kayd edildi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 5
  • t.c 9 yıl önce Şikayet Et
    ıste bu uslu durmayanın hakkı kotektır
    Cevapla
  • Hakkı 9 yıl önce Şikayet Et
    Savaş yok, yok savaş, galeyana gerek yok. Bir tarafımız zaten ateş çemberi. Yeni bir tarafın tutuşmasına gerek yok. Davutoğlu'nu Başbakan olarak çok sevdim. Ama dış işlerinden elini çektiği iyi oldu. Abdullah Gül dönemindeki dış politika iyiydi. Bundan sonra da iyi olur ihşallah.
    Cevapla
  • vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    Karabağ bildiğiniz dağ. Azerbaycan'ın petrolünü elinden almak için tutulan bir kozdur. Aşağıdaki arkadaşın anlattığı Aliyev hikayesini bilemem ama Azerbaycan elindeki petrol ile yeterince güçlenmeden bu maceraya kalkışmamalıdır. Petrolü kuruyunca zaten o toprakları gönüllü olarak teslim edeceklerdir.
    Cevapla
  • bulgaristanli turk 9 yıl önce Şikayet Et
    Azerbaycanin doal gaz projeleri var bu Rusyayi rahatsiz ediyor , rus yanlisi Aliyev (ayni zamanda'da Turgut ozal'a Azerbaycanda zehri veren) ruslarin bir bahaneyle Azerbaycani iskal etmesi icin zemin hazirliyor, Aliyev gibi bir bela varken Azerbaycanda TURAN zor
    Cevapla
  • herkese 9 yıl önce Şikayet Et
    AZERBAYCAN ARTIK DİYALOG İLE hiç birşey elde edemeyecegını anlamış belli ! ! ! ! Eger azerbaycan topraklarını kurtarıcaksa bu sadece ve sadece askeri yolla olucaktır ! ! !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenliyor
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü