Aliyev: Dehşetli belaya dönüşen...

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.

Aliyev: Dehşetli belaya dönüşen...
Aliyev: Dehşetli belaya dönüşen...
GİRİŞ 17.12.2016 13:46 GÜNCELLEME 17.12.2016 13:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kayseri Komando Tugay Komutanlığından izne çıkan er ve erbaşları taşıyan araca yapılan bombalı saldırıda şehit düşen askerler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.

Aliyev, Azerbaycan Cumhurbaşkanlığının resmi internet sitesinde yayımlanan mesajında, terör saldırısında Türk askerlerinin şehit olmasından son derece kederlendiğini bildirdi.

Yaşanan facia nedeniyle Erdoğan'a, hayatını kaybedenlerin ailelerine ve yakınlarına ve Türk halkına şahsı ve Azerbaycan halkı adına taziye dileklerini ileten Aliyev, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bu kanlı olayı lanetliyorum. Dehşetli belaya dönüşen terörle mücadelede sizi destekliyorum. Daima kardeş Türkiye'nin yanındayız."

YORUMLAR 4
  • Guven 7 yıl önce Şikayet Et
    Dostun yoksa dost olamamissiniz demektir,ne anlatıyorsunuz siz
    Cevapla
  • Leyla 7 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip Erdoğan,a dostluk ve Türk halkına manevi destek. İlham Aliyev , kalbinin güzelliği yansımış sözlerinize, dostluk ve manevi desteklerinizden dolayı, sizin ve halkınızın işi gücü rastgelsin.
    Cevapla
  • ferit 7 yıl önce Şikayet Et
    tek dostumuz sizsiniz zaten türk ün türk den başka dostu yok ama bitiremiyecekler bizi
    Cevapla
  • Ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    Ferit sen biliyormusun bir türk aracı azerbaycan a girdiğinde 1000 dolar ayak bastı parası verdiğini bir türk vatandaşının aze diye girmek için 1 aylık vizeye 50 dolar verdiğini 1 ay vize alman yeterli değil sonra postaneye gidip 90 gün oturum almak zorundasın oturumda aldın buda yetmez 15 gün içind e azerbaycan dan çıkmaz isen 168 dolar ceza odedigimizi bumu kardeş ülke geçin bunları ya türkiyemin hiç bir yerde dostu yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar