Hükmen Mağluplar kitabının konusu nedir? Yazarı kimdir?

Son dönemde dikkat çeken kitaplar arasında yerini alan Hükmen Mağluplar kitabının konusu nedir? Hayy Kitap etiketiyle çıkan Hükmen Mağluplar kitabının yazarı Serkan Üstüner kimdir ve kaç yaşındadır? İşte Serkan Üstüner'in biyografisi ve Hükmen Mağluplar kitabıyla ilgili tüm bilgiler...

Hükmen Mağluplar kitabının konusu nedir? Yazarı kimdir?
Hükmen Mağluplar kitabının konusu nedir? Yazarı kimdir?
GİRİŞ 01.11.2017 09:00 GÜNCELLEME 01.11.2017 15:19

Yeni çıkan kitaplar arasında en dikkat çekenlerden biri olan Hükmen Mağluplar'ın konusu okuyucular tarafından en merak edilen konu oldu.  Serkan Üstüner'in kaleme aldığı "Hükmen Mağluplar" isimli romanı Hayy Kitap etiketiyle çıktı. Peki Hükmen Mağluplar kitabının yazarı Serkan Üstüner kimdir? Biyografisi... 

HÜKMEN MAĞLUPLAR KİTABININ KONUSU

Bu senin hikayen aslında. Sürekli ertelenen ya da bir şekilde sonu mağlubiyetle biten hayallerin, senin hayata düşen gerçekliğin.

Bu gerçekliği daha tatmadan önceki vakitleri özlediysen, hayallerini mahallede çayırlara ve bulutlara söylediğin anlara gitmek istiyorsan bu kitaptaki tüm kahramanlar sensin. Şöyle düşün: Hükmen mağlup olsan da galibiyetin kibri seni kuşatmadığı için asıl galip sensin!

Bülent aşkı bulmuş, üniversite sınavını kazanmıştır ama yolu bambaşka yerlere düşecektir… Cemal, Marlon Brando posterinin asılı olduğu köy evinden çıkıp oyunculuk hayallerine kavuşur ama hayat henüz son sözünü söylememiştir? Beklediği transferi yakalayan Maradona Emin, gerçekten de kendine çizdiği bu yolda yürüyebilecek midir? Bir Amerikan şirketinde çalışırken işin iç yüzünü öğrenen Murat nasıl akşam haberlerinin konusu haline gelecektir?

Şirret Fatma’nın kızı Türkan’ın Sami ile aşkına kader de olur diyecek midir? Elleri nasırlı, güzel yüzlü tesisatçı Remziye evinin direğini bulur ama… Hayaller, hayatlar… Hayat gibi, sağ gösterip sol vuran hikâyeler!

hükmen-mağluplar-kitabı-konusu

SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

SERKAN ÜSTÜNER KİMDİR?

1983 senesinde taşın ve inancın şehri Mardin’de doğdu. İstanbul’da yaşamalarına rağmen neden Mardin’de doğduğu da aslında ayrı bir hikâye konusudur. Özetle: Rahmetli anneannesi çağırmış ve bu yüzden orada doğmuştur. Daha sonra İstanbul Güngören’de 35 yıl aynı sokakta ikamet ederek mahalle kültürünü korumaya kendini adamış yeminli, yeni dönem site kültürü düşmanıdır. Zorunlu eğitimin hepsini tamamladıktan sonra üçüncü denemesinde İstanbul Üniversitesi Tarih bölümünü derece yapmayarak kazanmıştır. 11 yıldır medyada çorbasını kaynatmaktadır. En çok sevdiği çorba da mercimek çorbasıdır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'in 23 Nisan çocuğuna koltuk tembihi!
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?