NT Mağazaları 5 şube birden açıyor

NT Mağazaları Cumartesi Günü merkezi Via Port AVM Şubesi olmak üzere 5 yeni mağazasının açılışını aynı anda gerçekleştirecek. 6 yazar da açılışta kitaplarını imzalayacak. İşte açılışı yapılacak mağazalar:

NT Mağazaları 5 şube birden açıyor
NT Mağazaları 5 şube birden açıyor
GİRİŞ 24.12.2010 20:34 GÜNCELLEME 24.12.2010 20:34
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

NT Mağazaları Genel Müdürü Dr. Şeref Zekai Kolak’ın açılış konuşmasını yapacağı törende Doç. Dr. Ergün Yıldırım, Erol Ergün, Eyüp Özdemir, Mehmet Baransu, Erdal Şen, İhsan Atasoy kitaplarını okurları için imzalayacak.

Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından 2010 yılında “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” belgesi alan ve yılın Altın Markası ödülüne layık görülen NT Mağazaları kitap merkezli mağazacılık anlayışı ile kitap okuma projelerine önem verdiğini belirtiyor.  NT Mağazaları yöneticileri Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ’ün himayelerinde başlatılan “Türkiye Okuyor” kapsamında Mersin’de Mersin Okuyor projesi kapsamında 10 – 16 Nisan 2010 tarihlerinde Kitap kültür günleri organize etmişti.

Mersin Valiliği ,İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve NT Mağazaları’nın iş birliği ile devam eden etkinlikler kapsamında 16 Nisan 2010 tarihinde Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nda aynı anda 15 bin 440 kişi sesli olarak kitap okuyarak Dünya rekoru Guinness tarafından tescillenmişti.

NT Mağazaları yöneticileri şu günlerde Mersin’de kırılan rekoru Malatya Valiliği ile birlikte Malatya’da geliştirmenin hazırlıkları yaptıklarını açıkladılar.

İşte açılışı yapılacak mağazalar ve adresleri:

Tarih : 25 Aralık 2010, Cumartesi

Saat    : 13:00

Yer     : VİA PORT AVM (Açılış Merkezi )

            : Starcity AVM

            : Torium AVM

            : Olimpa AVM

            : Giresun

Adres : Via Port AVM ( Yenişehir Mah. Dedepaşa Cad. No:2 Kurtköy Pendik, İstanbul )

: Starcity AVM (Köyaltı Mevki Merkez Mh Değirmenbahçe Cd. Kavak Sk.No 2             Yenibosna, İstanbul )

: Torium AVM (Saadetdere Mh.137.Sk.Haramidere Sanayi Sitesi Karşısı,D Blok No;138 Esenyurt,İstanbul )

: Olimpa AVM (Başakşehir Mah. Onurkent Yıldırım Bayazıd Cd. No:5/28 Başakşehir, İSTANBUL)

: Giresun (Şeyh Keramettin Mh.Hafız Avni Öğütçü Sk.No 9 Giresun )

YORUMLAR 21
  • aykut özcan 13 yıl önce Şikayet Et
    peki peki. ntler şahane, mükemmel, ben onlara gidince sadece bana surat asıyorlar yoksa diğer herkese hizmet aşkıyla güler yüzleriyle koşturuyor elemanlar. sırf bana garezleri.. şimdi anladım, sağolasın adem uzun.
    Cevapla
  • adem uzun 13 yıl önce Şikayet Et
    Aykut bey. hocam ben istanbulda yaklaşık 12 adet nt ye gittim ama alkım remzi gibi civarındaki birçok kitapçıyı gezdim. nt ile kıyaslayınca sizin abarttığınızı düşünüyorum. yada diğer mağazalaraa hiç gitmediğinizi.
    Cevapla
  • aykut özcan 13 yıl önce Şikayet Et
    neden olmasın adem uzun. Ben de seni istanbula davet edeyim bir kaç ntyi dolaşır şu meşhur, dersini dahi verdiğin empatini bir de o gezi sırasında görebilirim umarım.
    Cevapla
  • adem uzun 13 yıl önce Şikayet Et
    bodro. aykt ve muhabbet kardeşim ekte bodromuda size sunayım isterseniz.sadece acizane görüşümüzü bildiriyoruz. sence öyle bence böyle. hem kişi karşısındakinin aynasıdır. EMPATİ bursaya yolunuz düşerse bir dersime katılmanızı rica ederim.
    Cevapla
  • muhabbet 13 yıl önce Şikayet Et
    sayın yetkililer.... Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Biraz sizler de tabanın sesine kulak verin canım.Müşteri anketleri yaptığınız kadar personel memnuniyeti anketi de yapın.He ayrıca artık vitrine çıktınız acımasızca eleştirileceksiniz üzülmeyin bunların hepsi sizlerin daha iyi hizmet etmenize vesile olacak.Ama tavsiyem en büyük sermayeniz olan personelinizin sesine kulak verin onlara yeteri kadar değer verin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması