Beykoz'da Işılak'lı mehteranlı fetih coşkusu

İstanbul'un Fethi'nin 561. yıl dönümünü Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenecek özel bir programla kutlanacak. Beykozlular fethin yıl dönümünü sanatçı Uğur Işılak konseri ve mehteran gösterisi ile karşılayacak.

Beykoz'da Işılak'lı mehteranlı fetih coşkusu
Beykoz'da Işılak'lı mehteranlı fetih coşkusu
GİRİŞ 28.05.2014 15:31 GÜNCELLEME 28.05.2014 15:31

Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethinin 561. yıl dönümü, Beykoz Belediyesi'nin hazırladığı 'Fetih Şöleni' ile kutlanacak. 29 Mayıs 2014 Perşembe akşamı saat 19:30'da Belediye Meydanı'nda gerçekleştirilecek etkinlikte, mehteran gösterisi sergileyecekleri performansla Beykozluları coşturacak. Gecenin sonunda ise sanatçı Uğur Işılak ilçe sakinleriyle buluşarak, sevilen şarkılarını seslendirecek.

Fethin coşkusu ve inancının 1453'ün 29 Mayıs'ında olduğu gibi bugün de tüm Türkiye'yi bütünleştireceğini ve birleştireceğini kaydeden Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, "Tarihin akışını değiştiren fetih, aynı zamanda insanlığın önüne yepyeni ufuklar açmıştır. Kıtaların ve kültürlerin birleştiği, medeniyetlerin beşiği İstanbul, dünden bugüne uygarlıklara ev sahipliği yapmıştır. Bu hazinenin hepimiz farkındayız. Ecdadımızın yadigârını en güzel şekilde korumak ve gelecek nesillere aktarmak gayretindeyiz. Bu amaçla düzenlediğimiz fetih programına tüm halkımızı bekliyoruz" diye konuştu.

Tarih: 29 Mayıs 2014 Perşembe
Saat : 19:30
Yer : Beykoz Belediye Meydanı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto