Bi Sanat Platformu "Nefesin Yeter" diyor

Bayrampaşa Belediyesi katkılarıyla düzenlenecek galasıyla Bi Sanat Platformunun "Nefesin Yeter" isimli müzikal oyunu seyircisiyle buluşuyor.

Bi Sanat Platformu "Nefesin Yeter" diyor
Bi Sanat Platformu "Nefesin Yeter" diyor
GİRİŞ 18.12.2015 10:03 GÜNCELLEME 18.12.2015 10:03

Bi Sanat Platformu yepyeni müzikal oyunu "Nefesin Yeter `in  galası için gün sayıyor. Bayrampaşa Belediyesi`nin katkılarıyla 18 Aralık Cuma saat 20.00`da Bayrampaşa`da Mehmet Akif Kültür Merkezin de gerçekleşecek gala için tüm hazırlıklar tamam.

Nadir Ersoy`un kaleminden çıkan oyun Bi Sanat Platformu oyuncuları ve Tonguç Oksal`ın dramatolojisi ve Vugar Aliyev`in yönetmenliği ile hayat bulacak. İddialı replikleri ve seyirciyi içine alan dekoruyla dikkat çeken bu oyun seyircisiyle kavuşmayı bekliyor.
Babalarını Filistine gönderen bir anne ve üç çocuğun yaşadığı dramı konu alan bu müzikal oyun seyirciye heyecanlı,gerilimli,eğlenceli ve büyük sürprizlerle dolu bir macera ve içersinde büyük sırlar saklayan büyülü bir orman sunmakta. 

Bi Sanat Platformu 2015 yılı içerisinde İstanbul Bayrampaşa`da kurulan ve faaliyetlerine ülke çapında devam etmekte olan sanata gönül vermiş ve sanata yeni bir soluk getirmek,  sanatın standart yöntemlerin dışında da ifadeleneceği kanıtlamak isteyen insanların bir araya gelmesiyle oluşmuş bir platform ve bunu seyirciye göstermek için sabırsız bir topluluk.

Bi Sanat Platformu oyuncuları ,bu yepyeni oyunu ilk izleyenler olmak isteyenleri aralarında görmek isteyenleri bu Cuma aralarında görmek istediklerini dile getirdiler. Bi Sanat Platformu yeni müzikal oyununun galası halka açık ve seyircilerini bekliyor.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler