Kendi günlerini pedal çevirerek kutladılar

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde farklı bir etkinliğe imza atan Beşiktaş Belediyesi, gazetecilere sürpriz yaptı.

Kendi günlerini pedal çevirerek kutladılar
Kendi günlerini pedal çevirerek kutladılar
GİRİŞ 11.01.2016 08:28 GÜNCELLEME 11.01.2016 09:29

Basın mensupları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Beşiktaş Belediyesi’nin dev organizasyonunda Dolmabahçe’den Bebek Sahili’ne kadar pedal çevirdi. Bisiklet turunun ardından gazeteciler mangal partisine katılarak meslektaşlarıyla doyasıya eğlendi.
Yoğun katılımın olduğu bisiklet turu renkli görüntüler oluşturdu. Başkan Hazinedar önce gazetecilerle birlikte pedal çevirdi ardından mangalın başına geçerek kendi elleriyle gazetecilere ikramlarda bulundu.

Beşiktaş Belediyesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, basın mensupları için ‘Özgürlüğe Pedal Çeviriyoruz’ İsimli bisiklet turu düzenledi. Dolmabahçe Meydanı’nda toplanan Basın mensupları bisikletlerine binerek Bebek Sahili’ne kadar pedal çevirdi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın da basın mensuplarıyla birlikte pedal çevirdiği bisiklet turu renkli görüntüler oluşturdu. Öte yandan basın mensuplarına röportaj veren Başkan Murat Hazinedar mikrofonları eline alarak basın mensuplarıyla röportaj yaptı. Birçok gazetecinin katıldığı bisiklet turunda görevi başında olan gazeteciler hem bisiklet sürerek hem de Başkan Murat Hazinedar ile röportaj yaparak bisiklet üstünde görevini icra etti.

Bebek Sahili’nde son bulan bisiklet turu sonrasında ise basın mensupları Arnavutköy sahilinde kendileri için hazırlanan sucuk ekmek ve köfte ekmeklerden yiyerek özel günlerini kutladı.

Başkan Hazinedar mangalın başına geçerek gazetecilere kendi elleriyle ikramlarda bulundu. Ardından masalarda hep birlikte yemeklerini yiyen gazetecilere Başkan Hazinedar katılımlarından dolayı teşekkür etti.

“BASIN MENSUPLARIMIZIN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLUYORUM”

Basın mensuplarını bu anlamlı günde misafir etmiş olmaktan son derece mutlu olduğunu belirten Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, “ Gazeteciliğin yaşadığı olumsuz koşulların, buna dair yapılacak eleştirileri her şeyi bir kenara bırakıp biraz olumlu güzel bir gün yaşayalım istedik. Çalışan, maalesef çalışamayan gazeteci arkadaşlarımızla güzel bir gün geçirelim istedik. Beşiktaş’ta gazeteci arkadaşlarımızla çok güzel bir gün geçireceğiz. Ben çalışan gazeteciler gününde onları kutluyorum’ diyerek gazetecilerin elinden mikrofonları alan başkan Murat Hazinedar, basın mensuplarıyla röportaj yaptı.

“İSTANBUL GÜZEL ŞEHİR, TADINI ÇIKARTMAK LAZIM”

Etkinliğin çok anlamlı olduğunu belirten Ntv Muhabiri Korhan Varol, “İstanbul çok güzel bir şehir. Ama bisikletle ama koşarak ama mutlaka dışarıda olarak bu güzel şehrin tadını çıkartmak lazım. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü hepimizin günü kutlu olsun. Sizlerin de günü kutlu olsun. Umarız gazetecilerin tutuklanmadığı işlerini daha özgür bir şekilde yapabilecekleri yarınlara diyelim. Bütün çalışan gazeteci arkadaşlarımın bu özel gününü kutlarım” diye konuştu. 

“BU ANLAMLI GÜNDE BASIN MENSUPLARINI YALNIZ BIRAKMAYAN BEŞİKTAŞ BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Gazeteciler için bu güzel organizasyonu düzenleyen Beşiktaş Belediyesi’ne teşekkür ettiğini belirten İhlas Haber Ajansı Muhabiri Emrah Kuş ise, “Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü. Beşiktaş Belediyesi ‘Özgürlüğe Pedal Çevir’ isimli bir program düzenlemiş. Bizde İhlas Haber Ajansı’nı temsilen bu etkinliğe katıldık. Beşiktaş Belediyesine bu anlamlı günde basın mensuplarını yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'