Saracoğlu'nda Türkçe Olimpiyatları mı?

Mahmut Övür bugün medya kulislerini sallayacak bir gündemle okurlarının karşısına çıktı.

Saracoğlu'nda Türkçe Olimpiyatları mı?
Saracoğlu'nda Türkçe Olimpiyatları mı?
GİRİŞ 27.03.2014 11:02 GÜNCELLEME 27.03.2014 12:45
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür bugünkü köşesinde çok ilginç bir iddia ortaya attı. Övür, Cemaatin Aziz Yıldırım'ın yeniden yargılanması hususunda bir pazarlık yaptığı, pazarlık konularından birinin de Türkçe Olimpiyatları olduğunu ifade etti.

İşte Mahmut Övür'ün o yazısı:

Şu sıralarda seçim kadar olmasa da, son dönemin en tartışmalı konusu Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yargılanma hikâyesinin nasıl sonuçlanacağı. Acaba cezası kesinleşecek mi? Siyaset kulislerinde bir süredir bu sorunun cevabıyla ilgili ilginç sonuçlar konuşuluyor.

AZİZ YILDIRIM'I YENİDEN YARGILAMA OPERASYONU

Denilen şu: Şike operasyonunu cemaat planladı ama hükümetin üzerine yıkmak için de elinden gelen her şeyi yaptı. Kafaları da bir hayli karıştırdı. Ve öyle bir noktaya getirdiler ki, Aziz Yıldırım'ın yeniden yargılanma yolunun açılmasını bir pazarlığa dönüştürdüler.

ALİ KOÇ BAŞKAN TÜRKÇE OLİMPİYATLARI SARACOĞLU'NDA

Yıldırım'ın yeniden yargılanmasının yolu açılacak ama bunun karşılığında da iki şey istenecek. Birincisi Fenerbahçe'nin başına Ali Koç'un getirilmesi... İkincisi ise Türkçe Olimpiyatları'nın Saraçoğlu'nda yapılması...
İhtimal vermiyorum ama hükümet-cemaat gerginliğinin odağına oturan Türkçe Olimpiyatları'nın Şükrü Saracoğlu'nda yapılacağı iddiası kafamı karıştırdı. Bunca olup bitene rağmen Türkçe Olimpiyatları'nın Saraçoğlu Stadı'nda yapılacak olması sizin de kafanızı karıştırmaz mı?

YORUMLAR 31
  • Kement 10 yıl önce Şikayet Et
    çocuklara nefret eşılama. hükümete karşı nefret aşılamasını türkiyede görmemiş olsam diyeceğim ki en azından şu türkçe olimpiyatları masumdur. ama yok arkadaş. yabancı ülkelerde türk okullarında çocuklara TÜRKİYE hükümeti aleyhtarı şarkılar yazılıp okutulmaya başlanmıştır bile... Kimsenin günahını aldığımıda zannetmiyorum. FG dershanelerinde hocalar cep telefonlarından Hükümet aleyhine nasıl çalışıyor gören bilir....
    Cevapla
  • isim siz 10 yıl önce Şikayet Et
    Habere değilde Kırık Dökük yorum atıp ortalığı BULANDIRA'nın selamına. Aleykumselam...!
    Cevapla
  • sezen önal 10 yıl önce Şikayet Et
    edaya. Konuştukça batmak diye bir şey var çünkü...Ayrıca ben ne fener stadından ne Aziz yıldırımdan anlarım ve ilgilenirim. Yıllardır başörtüsü mücadelesinde beni sırtımdan bıçakladığını anladığım yapıya karşı düşüncelerimi bilirim ancak...
    Cevapla
  • eda ankara 10 yıl önce Şikayet Et
    Habere değil de ısrarla benim kırık dökük yorumuma nazik parmaklarına yorarak yorum yetiştirmeye çalışanlara:. YÜce Kuran'ın tavsiyesi üzerine "Selamünaleyküm" diyorum.
    Cevapla
  • dudu durdu 10 yıl önce Şikayet Et
    ne tuhaf bir pazarlık böyle. . Bir insanın hapse girip girmeyeceği, özgürlüğü pazarlık konusu yapılır mı? Hukuku ayaklar altına alan bu örgütle sonuna kadar mücadele edilmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe