Zaman yazarı muhalefete Köşk adayı önerdi

Yerel seçimler yaklaşırken oyunu CHP'ye vereceğini duyuran Zaman yazarı Şahin Alpay, bu kez cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik "CHP aklını başına toplamalı" dedi.

Zaman yazarı muhalefete Köşk adayı önerdi
Zaman yazarı muhalefete Köşk adayı önerdi
GİRİŞ 22.04.2014 11:57 GÜNCELLEME 22.04.2014 15:40
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Zaman yazarı Şahin Alpay, Erdoğan'ın Kenan Evren için tasarlanan ucube bir başkanlık sistemiyle hükümeti ve partisini yönetmeye devam edeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül için ise Erdoğan'ın oyun planının bir figüranı olamayacağı düşüncesiyle Türkiye'yi yeniden demokratikleşme yoluna sokacak lider olmak şansını kaçırdığı şeklinde ifadelerini kullandı.

"ERDOĞAN'I YENECEK BİRİLERİNİ BULMALIYIZ"

Erdoğan'ın oyları azalma eğiliminde sözleriyle başladığı Erdoğan yıkılabilir analizinde "CHP aklını başına toplamalı" diyerek "Erdoğan'ı yenecek birilerinin" bulunması gerektiğini vurguladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ve Ertuğrul Günay'ın isimlerini örnek olarak gösterdi.

YORUMLAR 48
  • Aslan GÜL 10 yıl önce Şikayet Et
    hem cemaat, hem de CHP için ortak aday ?. her iki tarafı temsil ve memnun edecek , başbakanı yenecek adam TÜRKİYE'DE yok, en iyisi mi geç olmadan ithal etmeleri, ABD yada israil uygun ülkedir....
    Cevapla
  • Abdurrahman Çete 10 yıl önce Şikayet Et
    FETVA.. Hoca efendileri fetvasında bütün resmi makamlara sızacaksınız,tutacaksınız,kiralayacaksınız dediğinde 2 makamı ele geçiremeyeceği için söylemediği .1:Başbakanlık. 2:Cumhur başkanlığı. ellerine ayaklarına dolanmaktadır. Neticede:Kamer Genç aday olmak istiyor,tam yakışır.
    Cevapla
  • haydar zulfikar 10 yıl önce Şikayet Et
    Zamana da böylesi yakışır. Bir CHPliden daha fazla CHP'li. Yakışır Zamana....
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    ASLINDA NEDEN TEK CUMHURBAŞKANI OLUR BİLMEM Kİ. CHP için 7-8 aday olmalı.Ulusalcılar Mansur yavaşı,Kürtçüler Sezgin Tanrıkulunu,Liberaller Ertuğrul Günayı, Sosyalistler Yalçın Küçükü,Eşcinseller Öykü Özeni,Tuncelililer Kamer Genç ve Hüseyin Aygünü birlikte aday göstersinler. Hepsinin aldığı oylar toplanıp 7 ye bölünmesin 7 ile çarpılsın. Şayet yeterse hapsi birden Cumhurbaşkanı olsun.Nasıl?
    Cevapla
  • hakan aslan 10 yıl önce Şikayet Et
    köyünden oy alamayan adam mı?. Sezgin Tanrıkulu'nun kendi partisi kendi köyünden ve akrabalarından sadece 9 oy alarak siyaset tarihine geçmiş anamuhalefet partisi başkan yardımcısı. CHP içerisinde en az oy alan PM üyesi. O'nu cumhurbaşkanı adayı gösterecek kadar aklını kaçırmış birini ciddiye almam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!