Halk TV'de Türk askerine photoshoplu iftira

Halk TV ekranlarında, PKK'lıların fotoğrafları photoshop'la Türk askerlerinin yanına eklenerek orduya iftira atıldı.

GİRİŞ 01.06.2014 13:48 GÜNCELLEME 01.06.2014 14:14
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Halk TV'de ekrana gelen Basının Gündemi adlı programda askere tam anlamıyla bir iftira atıldı. 

PHOTOSHOP'LA ASKERE SALDIRDILAR

Gündemin değerlendirildiği programda, Türk askerlerinin yol kontrolü yaptığı bir fotoğrafın üzerine, geçtiğimiz yıllara ait bir başka PKK'lı grubun fotoğrafı eklenerek, "Türk askerleri ile PKK'lılar yan yana geçiyor" imajı verildi. 

PKK'lıların fotoğraflarıyla Türk askerlerinin fotoğrafları aynı kareye getirilerek, çözüm sürecinin Türkiye'ye olan zararları anlatılmaya çalışıldı. Halk TV'nin yaptığı kötü photoshop'un ötesinde Türk askerlerine de bir saldırı anlamına geldi. Kısa sürede photoshop olduğu anlaşılan fotoğraf, büyük tepki topladı. 

YORUMLAR 8
  • hakan haklı 9 yıl önce Şikayet Et
    hele bak türk askerini pkk ile yan yana koyuyorlar sır akp kötülensin diye. ,işte bu yüzden pkk nın bitmesini istemez bu kan emici vampirler her sıkıştıklarında pkk ya sarılıyorlar ya mehepelilerin yaptığı gibi savcı zekerya öz bile pkk ya sarılmıştı geçen gün.
    Cevapla
  • Kemal Ateş 9 yıl önce Şikayet Et
    Ermiş. bu mallar sayesinde öğrendik ki pkk lılar hidayete erip, ermişler. baksanıza şarampolde ve en 3 metre havada yürüyorlar. işin en tuhaf tarafı gezicimalların hala bunlara inanıyor olması. girin twite bunu rt leyen rt leyene. salaklığında bi sınırı olur ama demekki gezizekalı olunca bu sınırda kalkıyormuş.
    Cevapla
  • Remzi Altunkaya 9 yıl önce Şikayet Et
    grecegi yansitmis. gercekte yaylalarda piknik yapan pkk ya asker sesleniyormu yok yol kesip kimlik kontrolü yapana asker sesleniyormu yok pkk cekilirken asker sadece seyrediyor sesleniyormu yok davul zurna ile karsilandi asker seslendimi yok seslenenler ne oldu iceri atildi pkk yolu kepce ile kazarken Genelkurmay baskani tatbikat izliyor yani kisacasi bu olayda tek sucli var od akp yekömürmakarnaya oy verip hava atanlar Analar aglamiyormus pkk memleketimde yol kesip kimlik konturölü yapacagina anasini aglatirim benim anamda aglasin solugunu keserim memleket peskes cekiliyor hala bunu savunuyorsunuz birazda gercegi görün
    Cevapla
  • serkan demirel 9 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili RTÜK sen ne iş yaparsın . Demekki bu ülkede cia mossad tv kurup işletse Rtük mtük sadece izliyecek öte yandan beyaz tv de rasim ozan kütahyalının dinamit adlı programı 1aydır yasak youtube twiter bile rahatça yayın yapabildiği bir ülkede akpartiye yakın diye bir program yasaklanabiliyor geçen seneki gezi olaylarında halk tv ulusal tv halkı meydanlara döküp iç savaş çıkartabilmek için canla başla mücadele etti ben bu kanallara getirilmiş bir belgesel yasağı göremedim ya demekki hükümetin içinde daha çok paralelci vekiller müsteşarlar var 2015 seçimleri beklenmeden bir an önce erken seçime gidilip akparti tüm bu paralelcilerden kurtulması lazım
    Cevapla
  • YUSUF KATI 9 yıl önce Şikayet Et
    çok acemice. PKK'lıları yolun yamacına koymuş, yau bastıkları yamaç yer kaç metre aşağıda, adamlar havada duruyor, kafaları başka yöne bakıyor. askeri araç sanki dağdan geliyor gibi yola ters duruyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle