Yöresel kına geceleri evlerinize konuk oluyor

Deniz Toprak’la Hafta Sonu’nda bugün halk müziğinin genç isimlerinden Murat Akgün ve Şenay ile türkü dolu bir program ekrana taşınacak.

Yöresel kına geceleri evlerinize konuk oluyor
Yöresel kına geceleri evlerinize konuk oluyor
GİRİŞ 20.12.2014 11:26 GÜNCELLEME 20.12.2014 11:26

Türkülerin izleyiciyle buluştuğu Deniz Toprak’la Hafta Sonu’nda bu hafta halk müziğinin genç isimlerinden Murat Akgün ve Şenay ile keyifli bir program izleyiciye sunulacak. Sevilen türküler ve eğlenceli sohbetlerin yer alacağı programda eşsiz düetler yer alacak. Programda ayrıca yöresel kına gecelerinden canlandırmalar ile Anadolu’dan farklı kültürler izleyicilere keyifli dakikalar yaşatacak.
 
Deniz Toprak’la Hafta Sonu ünlü konuklar, sevilen şarkılar, halk müziği ve izleyenlerin içini ısıtan sıcacık sohbetlerle ekran başındakilerin renkli bir hafta sonu geçirmelerini sağlıyor. Dillere dolanan türkülerin, dinlemeye doyulmayan şarkıların ve sosyal medyada dikkat çeken amatör şarkıcıların yer alacağı program izleyicilerini kendine bağlıyor.
 
Yürekten geçenlerin şarkılarla türkülerle dile getirileceği Deniz Toprak’la Hafta Sonu bugün 14:00’te canlı yayınla Kanal 7 ekranlarında olacak.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular