Kolestrol neden oluşur?

Dr. Feridun Kunak, kolesterole neden olan etmenleri ve dikkat edilmesi gerekenleri canlı yayında izleyicilere aktaracak.

Kolestrol neden oluşur?
Kolestrol neden oluşur?
GİRİŞ 01.05.2015 09:30 GÜNCELLEME 07.05.2015 17:51

Sağlıklı bilginin doğru adresi Dr. Feridun Kunak Show’da bugün, fazla kilo ve yağlanmadan kaynaklanan kolesterol konusu ele alınacak. Elif’te bu akşam Aliye Arzu’yu köşeye sıkıştırmıştır. Fakat Arzu buna rağmen kötü planlarına devam eder. Kanal 7 sinema kuşağında ise ilk olarak Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti ardından ise Öfkeli Aile ile heyecan dolu dakikalar yaşanacak. 

Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45

Sevilen aile programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün, tedavi edilmediği sürece hayati tehlikeye yol açan kolesterol hakkında detaylı bilgiler verilerek, Dr. Feridun Kunak, kolesterolün sebeplerini, kolesterole neden olan etmenleri ve sağlıklı bir yaşam için dikkat edilmesi gerekenleri canlı yayında izleyicilere aktaracak. ‘Kolesterol belirtileri ve türleri nelerdir?’ sorusu Dr. Feridun Kunak Show’da yanıt bulacak.

Elif – 19:45

Aliye, Arzu’nun hafızasının yerine geldiğini anladıktan sonra, her şeyi Kenan’a anlatması için baskı yapsa da Arzu hain planlarına devam eder. Murat, Melih için babasından CD’yi gizlice almıştır. Murat bundan sonra faklı bir yol izler. Selim, Elif’e çok yaklaşsa da beklenmedik bir durumla karşılaşır. Melek ve Elif, birbirlerine kavuşup hasretlerini dindirebilecekler midir? 

Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti-20:45

Hafif üçkâğıtçı fakat bir o kadar da sevimli Kaptan Jack Sparrow’un korsanlık yaşamı, düşmanı kurnaz Kaptan Barbossa’nın gemisi Siyah İnci’yi çalmasıyla altüst olur. Bu da yetmezmiş gibi Kaptan Barbossa, Port Royal kasabasına saldırır ve belediye başkanının kızı Elizabeth’i kaçırır. Kızı kurtarmak ve Siyah İnci’yi yeniden ele geçirmek amacıyla Elizabeth’in çocukluk arkadaşı Will ve Jack güçlerini birleştirirler. Will’in bilmediği ise lanetli bir hazinenin Barbossa’nın kaderini nasıl değiştirdiği ve onu ve mürettebatını nasıl sonsuza kadar ölümsüz olarak yaşamaya mahkûm ettiğidir.

Öfkeli Aile – 23:45

Görünüşte bir masör olan Teddy Yu, aslında eski bir gizli ajandır ve artık geçmişini geride bıraktığını zannetmektedir. İki çocuğuna savaş sanatlarını öğretmekte olan Teddy’yi geçmişi tekrar bulur. Kötürüm ajan Rocco, kendisini sakat bırakan Ejderha adlı bir eski ajanı bulmak istemektedir. Artık baba ve çocukları, Rocco ve adamlarını durdurmak için birlikte hareket etmek zorundadır.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlandı