"Erdoğan kavgaya girer, Gül ise kaçar"

Ahmet Sever, Cengiz Çandar'ın Erdoğan ile Abdullah Gül arasındaki fark nedir sorusuna verdiği cevabın Gül'ü kızdırdığını anlattı.

"Erdoğan kavgaya girer, Gül ise kaçar"
"Erdoğan kavgaya girer, Gül ise kaçar"
GİRİŞ 16.06.2015 10:03 GÜNCELLEME 16.06.2015 10:04
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

12 yıl Abdullah Gül'ün danışmanlığını yapan Ahmet Sever'in Abdullah Gül ile ilgili kitabının yankıları bitmek bilmiyor. "Abdullah Gül İle 12 Yıl" adlı kitabı yazan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün danışmanı Ahmet Sever, Cengiz Çandar'ın Erdoğan ile Abdullah Gül arasındaki fark nedir sorusuna verdiği cevabın Gül'ü kızdırdığını anlattı.

"ERDOĞAN KAVGAYA KARIŞIR, GÜL KAÇAR"

ABD'li bir gazetecinin Abdullah Gül ile Recep Tayyip Erdoğan arasındaki fark nedir sorusuna Cengiz Çandar'ın verdiği "Bir sokakta kavga varsa Erdoğan gider, o kavgaya karışır. Eğer söz konusu olan Abdullah Bey ise o kavgayı görünce o sokağa girmez, başka sokaktan gider" cevabını duyan Abdullah Gül danışmanını çağırarak Cengiz Çandar'a mesaj yollamış.

"CENGİZ'E SÖYLE..."

Abdullah Gül sinirlenerek "Cengiz'e söyle ben o kavgayı görürsem o sokağa girerim ayırmaya çalışırım kavgayı" dedi.

YORUMLAR 12
  • fetih 2015 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu kitap tamamen Gül ile Erdoğanın arasını açmaya yöneliktir. Gül bu kiatabı tamamen aktif siyasetten çekildiği zaman piyasaya sürmeliydi. Şimdi sanki hesap sorar gibi olmuş. Tabi bunlardan pay çıkaran medya ve muhalefete ne demeli.
    Cevapla
  • Dogus 8 yıl önce Şikayet Et
    Meydanı boş buldular...
    Cevapla
  • xalo 8 yıl önce Şikayet Et
    gerçek lider, dürüst adam.uzun söze gerek yok.
    Cevapla
  • yasin korkmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    Boyle bir adami da partisinden yol arkadaslarindan davasindan koparmak isteyenler var yaa Hepsine buradan bir selam cakiyorum Anlayanlar anlamayanlara anlatsin
    Cevapla
  • yılmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    Susmak bazen konuşmaktan kötütür , belli bir süredir sayın abdullah gül'ün yaptığı gibi.ama şunu bilsinki bu davranışlarıyla ona ve o davaya inananları ters köşe yapmıştır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek