Bir 'Cumhuriyet' klasiği!

ODTÜ'de namaz kılanlara saldırıyı görmeyen, üniversitelerdeki içkili alemlere sesi çıkmayan Cumhuriyet Gazetesi, İmam hatipleri hedef aldı.

Bir 'Cumhuriyet' klasiği!
Bir 'Cumhuriyet' klasiği!
GİRİŞ 03.01.2016 14:21 GÜNCELLEME 03.01.2016 15:05
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanlığı’nın din eğitim konusunda önerilerine önem verdiği İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği’nin (ÖNDER), imam hatip liseleri için kamplar düzenlenmesi Cumhuriyet Gazetesi'ni rahatsız etti.

NAMAZ KILANLARA SALDIRIYI SAVUNMUŞTU

ODTÜ'de namaz kılan öğrencilere çirkin saldırıları görmeyen hatta saldırıda bulunanları savunan manşetler atan Cumhuriyet Gazetesi, yine ODTÜ'de içki satışına sesini çıkartmamış hatta teröristlerin üniversitelerde Öcalan posterleri açarak PKK propagandası yapmalarına göz yummuştu.

ARAPÇA EĞİTİM RAHATSIZ ETTİ

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde uygulanan; Arapça eğitim, hafızlık kampları ve Umre gezisi gibi uygulamalar Cumhuriyet Gazetesi'nin hedefi oldu. Özellikle Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal'in mezun olduğu okul olması Cumhuriyet Gazetesi'nin rahatsızlığını katladı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 40
  • vedat 8 yıl önce Şikayet Et
    arkadaslar merak etmeyin HDP,PKK, ve bunun gibi kafirler hepsi bu 4 yıl iceresinde yok olacaktır cogu bitti azı kaldı. ben cok ümitliyim ve duacıyım. hainler giderek azalacak ve yok olacaktır.
    Cevapla
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu Gazetenin ismi kesinlikle değişmeli ve Cumhuriyet yerine İhanet olmalı.
    Cevapla
  • CÜNEYT 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunların içerisinde bir tane MÜSLÜMAN var mı?çok merak ediyorum.
    Cevapla
  • xyz 8 yıl önce Şikayet Et
    Kafirler istemesede ALLAH nurunu tamamlaycaktır.
    Cevapla
  • habil 8 yıl önce Şikayet Et
    cumhuriyet budur işte,laiklik adı altında atatürkçülük adı altında bu cumhuriyetçiler zulümden başka birşey bilmezler.bunlar 90 yıllık cumhuriyet ÇOCUĞU işte.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması