No: 309 5. Bölüm fragmanı kıskançlık krizleri!

No: 309 5. bölüm fragmanı yayınlandı, 4. bölümde neler oldu? Tüm detaylar haberimizde...

No: 309 5. Bölüm fragmanı kıskançlık krizleri!
No: 309 5. Bölüm fragmanı kıskançlık krizleri!
GİRİŞ 24.06.2016 08:00 GÜNCELLEME 24.06.2016 08:05

Gold Yapım tarafından Fox TV için hazırlanan No: 309 ‘un oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Furkan Palalı, Sumru Yavrucuk, Cihan Ercan, Özlem Tokaslan, Suat Sungur, Sevinç Erbulak ve Beyti Engin gibi ünlü isimler yer alıyor. Yönetmenliğini Tolga Pulat ‘ın üstlendiği yapımda 4. Bölümü de geride bıraktık.

Heyecanla geçen 4. Bölümün ardından gözler 5. Bölüm fragmanına çevrilmişti ve beklenen fragman geldi. Hem de Onur ‘un kıskançlık krizleri ile. İşte o fragman;

5. bölüm 1. fragmanı

5. bölüm 2. fragmanı

Dizinin hikayesinde dedesinden kalan mirası alabilmek için bir an evvel evlenmesi ve çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoru ile bir randevuya gider. Aynı gece başka biriyle buluşmak için o mekana gelmiş olan Lale, yanlışlıkla Onur ’un masasına oturur. Onur 'un kuzeni Erol bu randevuyu bozmak için içkilerine ilaç katınca, Lale ile Onur kendilerini kaybederler. Ertesi sabah 309 no ’lu odada uyanan Onur ve Lale, aralarında bir şey geçmediğini düşünüp birbirlerini bir daha görmemek üzere otelden ayrılırlar. Üç ay sonra Onur annesinin istediği kızla nişanlanırken, Lale ise hiç tanımadığı bir adamdan hamile olduğunu öğrenir.

4. bölüm özel video 

No: 309 3. Bölümde Neler Yaşandı?

Lale ve Onur ikilisinde bebekle başlayan ilişkilerinden sağlam bir aşk doğacağa benziyor. Bebeğin kalp atışlarını dinlerken, Onur ve Lale ’nin birbirine aşk dolu bakışları tüm seyircilere aynı duyguyu hissettirdi. Bu arada Lale bebeği için en doğru olan şeyin Onur ’la evlenmek olduğuna karar verdi. Sözleşmeyi kabul eden Lale çocuğu için en doğru kararı verdiğini düşünüyor. Pelin ise Onur ‘a olan tavırlarını değiştirmedi. Çıkarcı bir tavır sergileyerek maddi yardım istemekten de geri kalmadı.

Samet ve Nergis cephesinde ise yeni bir aşkın filizleri doğuyor. İkili arasında başlayan duygunun Samet tarafından saf bir aşk olduğu görülürken Nergis ‘in biraz kafası karışık gibi. Samet ‘in maddi imkanlarının iyi olduğu fikrine sahip olan Nergis bu durumdan etkileniyor.

No: 309 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. İşte o Fragman;

NO 309 OYUNCULARI

Oyuncular: Demet Özdemir (Lale Yenilmez), Furkan Palalı (Onur Sarıhan), Sumru Yavrucuk (Songül Şen), Suat Sungur (Fikret), Beyti Engin (Şadi), Pelin Uluksar (Nergis) ve Sevinç Erbulak (Betül)

NO: 309 HİKAYE VE KÜNYE

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider. 
Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar.. 
Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı yeni dizi No: 309 her Çarşamba FOX'ta!

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!