Çıldırdılar: Erdoğan vazgeçsin

Alman Gazetesi Süddeutsche Zeitung, haddini aşarak 'Erdoğan barış istiyorsa başkanlık sisteminden vazgeçer' yorumunda bulundu.

Çıldırdılar: Erdoğan vazgeçsin
Çıldırdılar: Erdoğan vazgeçsin
GİRİŞ 08.08.2016 19:54 GÜNCELLEME 08.08.2016 20:02
Bu Habere 384 Yorum Yapılmış

FETÖ'nün darbe girişimi başarısız olduktan sonra, dünkü tarihi Yenikapı mitingine 5 milyonu aşkın insanın katılması özellikle Alman medyasını çıldırttı.

‘Süddeutsche Zeitung' isimli bir gazete, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daha fazla yetki ve iktidar talep etmesine gerek olmadığı görüşünü savunarak, "Erdoğan barış istiyorsa başkanlık sisteminden vazgeçer" dedi.

ERDOĞAN HAKKINDA KÜSTAH İFADELER

Haddini iyice aşan gazete Erdoğan hakkında küstah ifadeler kullanarak, adeta Erdoğan karşıtı bir militan gibi propaganda yaptı.

Gazetede yer alan ifadeler şöyle:

“Kemalist CHP ile sağ milliyetçi MHP miting davetine icabet etmekle Cumhurbaşkanı'na yakınlık göstermiş oldular. Erdoğan bu kadar dar görüşlü ve tavşan yürekli olmasaydı, HDP'yi de kürsüye davet ederdi. Türk iç politikasındaki miladın işareti işte o zaman verilmiş olurdu. Mamafih ülkeye biraz olsun barış umudu veren her davranış büyük sevinç uyandırıyor. Şimdi sıra Erdoğan'da. Barış istiyorsa, başkanlık sisteminden vazgeçer. Onun daha fazla iktidara ihtiyacı yok.”

YORUMLAR 384
  • erdem 7 yıl önce Şikayet Et
    Amerika "başkanlık"sistemi kötü ise neden vazgeçmiyor? Almanya olarak eyalet sistemiyle niçin idare ediyorsunuz? (Hitler gibi nasyonel sosyalist sisteme) ırkçıliğa neden geri dönmüyorsunuz? Sözde dostumuz Almanya! Bizim bünyemize uygun bir sistemde siyasi partilerimiz inşaalah uzlaşır" yepyeni bir anayasa" ile darbeler anayasasını tarihe gömeriz.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    afkuruk köpek enikleri
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Almanlar bu sıra çok mu havlıyor sankii...Çekelim vatandaşımızı yatırımlarıyla birlikte Türkiye ye aç kalsın köpekler...Cumhurbaşkanının daha fazla iktidara ihtiyacı yokmuş muş ...
    Cevapla
  • Musa 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu kefereler öyle diyorsa derhal REFERANDUM yapıp başkanlık sistemine geçelim. Anında . İdamı önce getirelim. Sonra başkanlık . Kokuşmuş avrupaları da kendilerinin olsun.
    Cevapla
  • Masonik Mahfiller 7 yıl önce Şikayet Et
    Dünyadaki tüm şer odakları ki bunların çoğu, Fetö de dahil olmak üzere, Masondur.Müslümanların uyanıpta sömürüye ve zillete dur demeleri ihtimali bu şeytanın kullarını hoplatıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı