Meryem 20.bölüm fragmanı yayınlandı! Meryem babasının katilini öğreniyor!

Kanal D ekranlarının heyecanla takip edilen dizisi Meryem, 19.bölümünün dün akşam yayınlanmasının ardından 20.bölüm fragmanı yayınlandı. Meryem dizisinin 20.bölüm fragmanında, Meryem babasının katilini sonunda öğreniyor ve Oktay’ı köşeye sıkıştırıp hesap sormaya başlıyor. Peki, Meryem Oktay’dan intikamını nasıl alacak? İşte, Meryem dizisinin 20.bölüm fragmanı…

Meryem 20.bölüm fragmanı yayınlandı! Meryem babasının katilini öğreniyor!
Meryem 20.bölüm fragmanı yayınlandı! Meryem babasının katilini öğreniyor!
GİRİŞ 14.12.2017 12:58 GÜNCELLEME 14.12.2017 12:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan Meryem dizisinin, dün akşam 19.bölümü yayınlandı. Meryem dizisinin 19.bölümünün yayınlanmasının ardından merakla 20.bölüm fragmanının yayınlanması bekleniyor. Meryem dizisinin 20 bölüm fragmanında; Meryem, babasının katilini öğreniyor! Peki Meryem, intikam almak için Oktay'ı öldürecek mi? Meryem, babasının katilini öğrenmiştir. Oktay ile yüzleşmek için yanına gitmeye karar verir. Bulduğu silah ile Oktay'ın karşısına çıkan Meryem, hesap sormaya başlar. Oktay, bu öğrendiklerinin yalan olduğunu söylese de Meryem ona inanmayacaktır. Meryem ve Oktay yüzleşmesi nasıl sonuçlanacak? Meryem, babasının intikamını almak için Oktay'ı öldürecek mi?

İŞTE, MERYEM DİZİSİ 20.BÖLÜM FRAGMANI…

MERYEM DİZİSİ 20.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç ve Cemal Toktaş'ın paylaştığı Kanal D Meryem dizisi 20.bölümüyle Çarşamba günü saat 20:00’da Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

MERYEM 19.BÖLÜM TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLA!

meryem 19.bölüm ile ilgili görsel sonucu

MERYEM DİZİSİ ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Meryem 19. Bölümde Meryem’in itirafı, Oktay ile Savaş’ı karşı karşıya getiriyor!

Savaş ile Meryem’in birbirlerinden ayrılmasını isteyen Oktay, tüm kozunu kullanmakta kararlıdır. Oktay’ın annesi Nurten’in, Meryem ile Gülümser hakkında ortaya çıkardığı gerçekleri öğrenen Savaş, yüzleşmek ve kim olduğunu öğrenmek için evine gider. Oktay, köşeye sıkıştığını hisseder ve Savaş’ı tehdit etmek için olay yerine gelir.

Savaş, izinsiz eve girmek suçundun tutuklanır. Meryem’in, Savaş’ı ziyareti sırasında ise gerçekler bir bir ortaya çıkmaya başlar. Kaza hakkındaki sırları itiraf eden Meryem, Oktay ile Savaş’ın yeniden karşılaşmasına sebep olur. Bu kez Savaş, Oktay’ı hayatından ebediye çıkarmanın planını yapar.

YORUMLAR 1
  • leyle 6 yıl önce Şikayet Et
    hiçbirşey
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular