Fazilet Hanım ve Kızları 27.bölüm! Yeni bölümde olay üstüne olay yaşanıyor!

Star TV ekranlarının geniş bir izleyici kitlesine sahip dizisi Fazilet Hanım ve Kızları, 16 Aralık Cumartesi günü 27.bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yayınlanacak son bölümünde yaşanacak olaylara devamlı bir yenisi eklenecek. İşte, Fazilet Hanım ve Kızları son bölüm Star TV sayfası...

Fazilet Hanım ve Kızları 27.bölüm! Yeni bölümde olay üstüne olay yaşanıyor!
Fazilet Hanım ve Kızları 27.bölüm! Yeni bölümde olay üstüne olay yaşanıyor!
GİRİŞ 17.12.2017 14:41 GÜNCELLEME 17.12.2017 14:41

Fazilet Hanım ve Kızları bu hafta nefes kesen bir yeni bölümle izleyicilerin karşısına geçmeye hazırlanıyor. Fazilet Hanım ve Kızları 27.bölümünde, Hazım ile ilgili tüm gerçekler açığa çıkacak ve bunun sonucunda artık tüm dengeler değişecek. Başrollerini Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul'un üstlendiği Fazilet Hanım ve Kızlarının yeni bölümünde, Gökhan ve Yasemin’in Hazım’la ilgili gerçeği gizlemeleri aile içinde büyük bir kriz halini alacak. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin 27.bölümü yayınlanmadan öncesinde yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin bu akşam yayınlanacak 27.yeni bölümü için heyecan dorukta.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI SON BÖLÜM STAR TV GİRİŞ SAYFASI!

fazilet hanım

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 27.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Fazilet Hanım ve Kızları, 16 Aralık Cumartesi günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 27.BÖLÜM FRAGMANI...

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 27.YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hazan, Yağız’a yetişememenin acısıyla sarsılırken Hazım’ın durumu ortalığı yangın yerine çevirir. Gökhan ve Yasemin’in Hazım’la ilgili gerçeği gizlemeleri aile içinde büyük bir krize dönüşür. Hazım yüzünden yükselen tansiyonla, Sinan ve Ece arasında bir anda başlayan hesaplaşma Hazan için yıkıcı olur. Lansman gecesindeki skandalda kardeşinin de payı olduğunu öğrenen Hazan kardeşine sırtını döner ve Yasemin’den hesap sorar. Hem ablasını hem de annesini kaybeden ve tamamen yalnızlaşan Ece, kan tahlili sonuçlarının gelmesiyle Yasemin’in büyük oyununun kurbanı olur.

Ece’nin kocasını zehirleme suçlamasıyla tutuklanması ardı arkası gelmeyen olayların fitilini ateşler. Fazilet, kızının masumiyetini kanıtlamak için çırpınırken, Ece’ye yönelik suçlamalar Sinan ve Hazan için yeni bir sınav haline gelir. Yasemin’le ilgili şüphelerinin pençesinde kıvranan Gökhan, sonunda yıkıcı gerçeklere doğru geri dönülmez bir adım atarken, doktorların hafızasıyla ilgili umut vermedikleri Hazım tüm çocuklarını sarsacak bir tehlikenin eşiğindedir.

fazilet

FAZİLET HANIM VE KIZLARI BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hazan, Yağız ve Sinan düştükleri tuzakla hayatlarının en ağır ve uzun gecesini yaşarken otel odasıyla ilgili tüm gerçeklerin ortaya çıkması Fazilet ve Ece için de sarsıcı olur. Fazilet, kızının yaşadığı gecenin ağırlığı altında ezilirken, Ece istemeden sebep oldukları yüzünden perişan haldedir. Yasemin’in gerçek yüzünü sonunda görmüş olsa da artık Ece için çok geçtir. Yağız ve Sinan bütün güçleriyle onlara bu tuzağı kimin kurduğunun peşine düşerken, Hazan yaşananlarla mücadele etmek için harekete geçer.

Yağız, adım adım Yasemin’in oyununu çözmeye yürürken, Yasemin ise Hazım’la oynadığı tehlikeli oyunda artık finale gelmiştir. Gökhan’ın Hazım’ı psikiyatri heyetinin karşısına çıkarmasıyla, Hazım için geri dönüşü olmayan yola girilir. Fazilet, Hazım’la ilgili ters giden bir şeyler olduğunu anlayıp işin peşine düşerken Yağız’ın Yasemin’in oyununu ortaya çıkarmasıyla Yasemin bir anda köşeye sıkışır. Hazan ve Sinan, Yağız’ın maddi durumunu kurtarabilmenin yolunu ararken, Yağız için ise veda vakti gelmiştir.

fazilet hanım ve kızları 26.bölüm ile ilgili görsel sonucu

FAZİLET HANIM VE KIZLARI DİZİSİNİN KONUSU

Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bu kilitli yola ulaşmanın anahtarını kızlarında gören, Fazilet Hanım karakterini canlandıran Nazan Kesal'in gerçekçi oyunculuğu daha ilk tanıtımda hikayenin sürükleyici etkisini hissettirdi. Fazilet Hanım'ın kızları üzerinden hayatına olan öfkesini ve geçmişi ile hesaplaşmasının onları ihtişamlı “Egemen Yalı'sının” tam da ortasına nasıl sürükleyeceği ise izleyiciler için merak konusu.

İlgili resim

FAZİLET HANIM VE KIZLARI OYUNCU KADROSU

Fazilet Çamkıran: Nazan Kesal

Hazan Çamkıran: Deniz Baysal

Ece Çamkıran: Afra Saraçoğlu

Hazım Egemen: Mahir Günşırak

Güzide Egemen: Gülsen Tuncer

Yağız Egemen: Çağlar Ertuğrul

Sinan Egemen: Alp Navruz

Gökhan Egemen: Tolga Güleç

fazilet hanım ve kızları ile ilgili görsel sonucu

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt