Siyah Beyaz Aşk 11.bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde neler oldu?

Kanal D ekranlarının yüksek izlenme oranına sahip dizisi Siyah Beyaz Aşk, 10.bölümün yayınlanmasının hemen ardından dizinin tutkunları tarafından 11.bölüm fragmanı sorgulanmaya başlandı. Peki, Siyah Beyaz Aşk dizisinin heyecanla beklenen 11.bölüm fragmanı yayınlandı.

Siyah Beyaz Aşk 11.bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde neler oldu?
Siyah Beyaz Aşk 11.bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde neler oldu?
GİRİŞ 29.12.2017 17:31 GÜNCELLEME 29.12.2017 17:31

Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'ın üstlendiği Siyah Beyaz Aşk 10.bölümüyle 18 Aralık Pazartesi günü Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Bununla birlikte Siyah Beyaz Aşk dizisinin ekranlara taşınan 10.bölümün sonrasında 11.bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş başladı. Siyah Beyaz Aşk’ın bir sonraki bölümünde neler olacağını merak edenler yayınlanacak yeni bölüm fragmanı için araştırmalara başladı. Peki, Siyah Beyaz Aşk’ın 11.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Siyah Beyaz Aşk dizisinin ekranlara gelen son bölümünde; Ferhat ile Aslı hastaneden dönerken arabalarının benzini biter. İkili sığındıkları evde birbirlerinin hayatlarını yeniden sorgularlar. İlk kez Aslı’nın acılarıyla yüzleşen Ferhat, onun bambaşka bir yüzüyle karşılaşır. Bununla birlikte Aslı, Ferhat’ın gerçek babasının Namık Emirhan olduğunu öğrenir. Peki, Aslı, öğrendiği gerçekleri itiraf edecek mi? Ferhat, babasının Namık Emirhan olduğunu öğrenebilecek mi? Aslı, Ferhat ve Namık'ın ayrı düşmesine sebep mi olacak?

siyah beyaz aşk 10.bölüm ile ilgili görsel sonucu

SİYAH BEYAZ AŞK 10.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kanal D'den sevilen dizinin 10. bölümüyle ilgili yapılan özet açıklaması ise şöyle; Namık Emirhan ile Yeter’in konuşmalarını dinleyen Aslı, gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. Ferhat’ın babasının sanıldığının aksine Namık Emirhan olduğunu öğrenen Aslı, yıllardır söylenen yalana göz yumacak mıdır? Hayatta doğruları için yaşayan Aslı, bunu Ferhat’a söyleyebilecek mi?

Namık Emirhan’ın baş düşmanı Şahin Cigal’dan intikam almak için karşısına çıkan Ferhat onu öldürür. Ferhat, ailesini korumayı başardığını düşünse de Şahin Cigal sırlarıyla birlikte ölmüştür. Neden Namık Emirhan’ın peşinde olduğu ve elinde birçok fırsat varken neden ailenin diğer üyelerini öldürmediği merak konusudur. Üstelik Şahin Cigal, kimsenin haberdar olmadığı kızı Ebru’nun gözleri önünde öldürülmüştür. Aslı ile yakın arkadaş olan Ebru, Namık Emirhan’ın yaşadığı eve sıklıkla girmektedir ve kimliğini saklamayı başarmıştır. Ebru’nun bir sonraki hamlesi gizemini korurken, Namık Emirhan düşmanlarının bitmediğinin farkındadır.

namık

SİYAH BEYAZ AŞK 10.BÖLÜM ÖZETİ...

Namık, Ferhat'ta olan değişimden memnun değildir. Ferhat'ta olan tüm değişimin suçlusu olarak Aslı'yı sebep görür. Aslı ise Ferhat'a olan hislerinde daha sıcak olmaya başlar. Yiğit'ten öğrendiği geçmiş bilgileri, Ferhat ile paylaşarak; onu ne kadar iyi anladığını ifade etmeye çalışır.

Aslı, Ferhat'ın gönül yaralarını sarmaya çalışıyor; ikili arasında yeni bir yüzleşme baş gösteriyor!

Ferhat'ın göründüğü gibi biri olmadığını anlayan Aslı, Ferhat'ın geçmişini öğrendikçe tüm acılarını anlamaya başlar. Ferhat'ın, Namık Emirhan'ın oğlu olduğunu öğrenen Aslı, yıllardır bir yalanın içinde yaşadığını öğrenir. Ferhat'ın babasının yasını hala tutması, Aslı'nın kalp kırıklıklarını ortaya çıkarır. Anne ve babasını kaybeden Aslı, Ferhat'ın karanlık yüzünü de yavaş yavaş aydınlatmaya başlar.

Siyah Beyaz Aşk 10.bölüm! Yeni bölümde Ferhat gerçekleri öğrenecek mi?

Namık, Aslı’yı hedef haline getiriyor; karşısında bu kez Ferhat’ı buluyor!

Namık Emirhan’ın baş düşmanı Şahin Cigal’ı öldüren Ferhat, ardından cevapsız sorular bırakır. Düşmanının öldüğünü öğrenen Namık Emirhan, her şeyin sorumlusu olarak Aslı’yı görür. Belediye başkanlığı adaylığından çekilmeyi planlayan Namık Emirhan, yeni kararlar alma eşiğindedir.

Aslı, Ferhat’a olan duygularını yeniden sorguluyor!

Aslı, Ferhat’a olan duygularını yeniden sorgular. Ferhat ile hastaneden dönerken arabalarının benzini biter. İkili sığındıkları evde birbirlerinin hayatlarını yeniden sorgularlar. İlk kez Aslı’nın acılarıyla yüzleşen Ferhat, onun bambaşka bir yüzüyle karşılaşır.

Abidin, Gülsüm ile Yeter’in konuşmalarına kulak misafiri olur. Bebeği hakkındaki gerçekleri öğrenen Abidin, çılgına döner. Safiye ile yol ayrımına yaklaşan Abidin, herkesi şaşırtan bir hamle yapar.

siyah beyaz aşk 10.bölüm ile ilgili görsel sonucu

SİYAH BEYAZ AŞK DİZİSİNİN KONUSU

Erkeğin kararmış kalbine çiçek açtırmaya yemin etmiş bir kadın düşer.  Can alan el, hayat veren elle buluşur. Aşk en olmazı oldurur. Çünkü Aşk bütün kötülükleri temize çeker, değiştirir, iyileştirir!

Ferhat, peşine düştüğü adamı yaşatmak için bir doktora ihtiyaç duyar. Kendini insanları iyileştirmeye adamış olan doktor Aslı ile yolları bu sebeple kesişir. Hayatta asla yan yana gelemeyecek, siyahla beyaz kadar zıt iki insan. Aslı, zorla alıkonulduğu çiftlikte baskı altında yaralı bir adama hayat vermeye çalışırken görmemesi gereken bir şey görür. İyilik meleği sandığı, Ferhat’ın dayısı Namık’ın aslında bir katil olduğuna tanık olur. Artık Aslı’nın yaşaması imkansızdır. Namık tarafından ölüm fermanı imzalanır. Ferhat tam Aslı’yı öldüreceği sırada ona yaşaması için bir şans tanır. Tek bir şartla… Aslı’nın hayatını değiştirecek bir şartla. Bu “şart” hem Aslı’nın hem de Ferhat’ın hayatını kökünden değiştirecektir.

siyah beyaz aşk ile ilgili görsel sonucu

SİYAH BEYAZ AŞK DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

İbrahim Çelikkol

Birce Akalay

Kıvanç Kasabalı

Ece Dizdar

Muhammet Uzuner

Arzu Gamze Kılınç

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular