Savaşçı 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı son bölüm Fox TV!

Fox TV ekranlarında bordo berelilerin destansı kahramanlık hikayelerini konu edinen Savaşçı dizisinin; heyecan, gerilim ve aksiyon yüklü 26. bölümü yayınlandı. Savaşçı dizisinin izleyicileri ekrana kilitleyen son bölüm sonrasında yeni bölüm fragmanı için sabırsızlıkla araştırmalara başlandı. Peki, Savaşçı 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Savaşçı son bölüm Fox TV!

Savaşçı 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı son bölüm Fox TV!
Savaşçı 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı son bölüm Fox TV!
GİRİŞ 25.12.2017 21:02 GÜNCELLEME 25.12.2017 21:02

Fox TV ekranlarının her hafta ayrı bir heyecana sahne olduğu ve soluk soluğa izlendiği Savaşçı dizisinin 26. bölümü 24 Aralık Pazar akşamı izleyicisinin karşısına geçti. Kılıç Timi'nin vatan uğrunda nefes kesen mücadelesinin anlatıldığı Savaşçı dizisinin ekranlara taşınan yeni bölümünde, hareketli dakikalar yaşandı ve Çiğdem teğmenin teröristleri etkisiz hale getirmek için canı pahasına verdiği mücadele damgasını vurdu. Kılıç Timi'nin Çiğdem teğmeni kurtarmaya çalıştığı ve gelen istihbaratlar doğrultusunda teröristleri yakalamak için operasyon düzenlediği sahnelerde gerilim seviyesi zirveye tırmandı. Peki, operasyon sırasında kaçırılan Çiğdem teğmen ölecek mi? Bununla birlikte ön plana çıkan bir diğer olay da Yüzbaşı Haydar'ın istifa kararı alması oldu. İstifa kararını duyan herkes Yüzbaşı Haydar'ın bu kararından vazgeçmesi adına seferber oldu. Tüm bu yaşanan gelişmeler sonrasında Savaşçı dizisinin 27.bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı merak ediliyor. Savaşçı, 27.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, tüm detaylar...

SAVAŞÇI 26. SON BÖLÜM FOX TV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

savaşçı

SAVAŞÇI 27.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Savaşçı dizisinin 27.bölüm fragmanı yayınlanmadı ancak yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğine ekleyeceğiz.

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kırlangıç Paşa, Pia’yla ilgili şüphelerinde haklı mı çıkıyor? Pia’nın Albay Kopuz’un hayatına girmesi, Temo’nun büyük planının bir parçası mı? Pia’nın evinde her şeyden habersiz bulunan Kopuz Albay için şimdi ölümle yaşam arasında ince bir çizgi vardır.

Yüzbaşı Haydar ise yıllarca gururla üzerinde taşıdığı üniformasından vazgeçmeye kararlıdır. Yörük Haydar’ın istifa etmesini önlemek sandıkları kadar kolay olmayacak ama Kağan’ın devreye girmesi Haydar’ı bir kez daha düşünmeye itecektir.

Bu arada Kılıç Timi, gelen istihbaratlar doğrultusunda, Temo’yla bağlantısı belirlenen teröristleri ele geçirmek için harekete geçer. Gerilimin gittikçe tırmandığı bu operasyonda, gelişen olaylar timi ölümle burun buruna getirirken, Kılıç Timi’nde silinmeyecek izler bırakacaktır...

savaşçı

SAVAŞÇI DİZİSİNİN KONUSU

Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi...

Hikayemiz, bir dönem Bordo Berelilerin seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlar. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır.

Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar.

İlgili resim

SAVAŞÇI DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Berk Oktay (Yüzbaşı Kağan Bozok), Yıldız Çağrı Atiksoy (Aslı Özkaynak), Murat Serezli (Albay Halil İbrahim Kopuz), Fırat Albayram (Üsteğmen Serdar Türkmen), Burç Kümbetlioğlu (Başçavuş Bayram Bayat), Alican Albayrak (Teğmen Murat Gündoğdu), Uğur Biçer (Üstçavuş Emre Durmuş), Bahadır Vatanoğlu (Astsubay Galip Aygün), Hakan Dinçkol (Başçavuş Turan Hüseyinoğlu), Nazan Diper (Selver Bozok), Doğan Bayraktar (Üstçavuş Selçuk Yenilmez), Onur Özaydın (Kubilay Ketenci), Zeynep Elçin (Yıldız Bozok), Alp Öyken (Emekli General Mehmet Arif Kılangıç), Yeliz Akkaya (Hatice Bayat), Ercüment Fidan (Tepegöz Zülküf Keskin), Zeki Ocak (Sami Çelik), Münire Apaydın (Handan Hemşire), Ali Tarık Fındık (Uzman Çavuş İlyas), Necmettin Çobanoğlu (Necati Türkmen), Atakan Işıktutan (Üsteğmen Muhabere ), Berk Bulmuş (1.Uzman Erbaş), Serhat Nalbantoğlu (General), Yıldırım Gücük (Ruhi), Fırat Şahin (Merdan Keskin), Yiğit Anıl Dinkçi (General Emir Astsubay)

İlgili resim

SAVAŞÇI DİZİSİ İLE İLGİLİ BİLGİLER...

YAPIM: LİMON FİLM

YAPIMCI: HAYRİ ASLAN

YÖNETMEN: VOLKAN KOCATÜRK

SENARYO: SÜLEYMAN ÇOBANOĞLU

2. YÖNETMEN: MİRSAD HEROVİCÖZLEM KOZA

GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: METİN TURGUÇ

GENEL KOORDİNATOR: FARUK UÇAN

YAPIM KOORDİNATÖRÜ: SERCAN TEVS

MÜZİK: ALPAY GÖLTEKİN-ZEYNEP ALASYA

SAVAŞÇI OYUNCU KADROSU ile ilgili görsel sonucu

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler