Diriliş Ertuğrul'a büyük şok!

TRT 1 ekranlarının çarşamba akşamlarına ambargo koyan dizisi Diriliş Ertuğrul 105.bölümü ne kadar izlendi?. 4 sezondur zirveyi kaptırmayan Diriliş Ertuğrul, bu hafta zirveyi kaptırdı.

GİRİŞ 08.02.2018 17:30 GÜNCELLEME 08.02.2018 17:32
Bu Habere 100 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisi başladığı günden itibaren gündemden düşmedi. Dizi eleştirilmesinin aksine reytingde zirveyi kaptı.

DİRİLİŞ'İ BİRİNCİLİKTEN ETTİ

TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul, çarşamba günü reytinglerini elden bırakmıyordu. Sen Anlat Karadeniz başladı başlayalı eleştirilere maruz kalsa da reytinglerde zirveye oturdu.

 

7 Şubat tarihinde; atv'de yayınlanan "Sen Anlat Karadeniz" dizisi 1. sıraya otururken, 2. sırada TRT 1'de ekrana gelen "Diriliş Ertuğrul" dizisi ve 3. sırada ise "Sen Anlat Karadeniz"in özeti yer aldı.

AB'de 1.'lik "Diriliş Ertuğrul"un, 2.'lik "Sen Anlat Karadeniz"in, 3'ncülük ise "Diriliş Ertuğrul"un özetinin oldu.

YORUMLAR 100
  • Leyla Karaağaç 5 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanin en iyi Dizisi en iyi oyuncuları bizim Gönlümüzün birincisi . Iyiki Tarihimizi anlatan diziler var keşke bütün diziler böyle olsa gençler en azından edepli ve terbiyeli olurlar . Aile geleneğine uygun olmayan Türk kültürüne uygun olmayan diziler dahami iyi . Engin Altan Düzyatan ne olur Diziden çıkmasın . Bu kadar iyi gerçekçi yürekten oynuyor Osman Gaziyi de o Canlandıran tıpkı Cüneyt Arkın Filmleri gibi .Babası ölünce oglunu canlandirsin
    Cevapla
  • Gülcan Celik 5 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş Dünyanın en iyi yapımı Tarihimizi Atalarımızı Gençlere Tanıtıyor bütün oyuncular çok Begeniyoruz. Engin Altan Düzyatan çok iyi canlandırdı Ertuğrul gaziyi ... Osman Gazi Canlandıracak oyuncu Burak Özçivit hiç Hak etmiyor Şanı büyük Osman paşa yıl Canlandıracak o kadar iyi Aktörler var Burak Özçivit Para için Kadınlarla yemek yer Ancak bir Aktör böyle olmaz .Ikinci Sezonda artık izlemiyecegim.Jesinlikle
    Cevapla
  • abc 6 yıl önce Şikayet Et
    vay be büyük olay
    Cevapla
  • Mardinli 6 yıl önce Şikayet Et
    hakikaten saneryo çok kötüleşti mesala samsa ölümü gibi yanlış değilsem samsa Osman bey zamanina kadar kalmıştı
    Cevapla
  • Diriliş 6 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş zirveyi kimseye kaptırmaz. 2 farklı sonuç ortaya çıkmış. Fark atmıştır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! PKK'ya kötü haber
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi