Aşk ve Mavi 56. yeni bölüm fragmanı geldi! Aşk ve Mavi 55. son bölüm!

ATV ekranlarında cuma akşamlarının büyük bir ilgi ve beğeniyle izlenen dizisi Aşk ve Mavi 55. bölümü yayınlandı. Son bölümde Faysal, Ali ve Mavi'yi birbirinden ayırmak için yepyeni bir fırsat yakalaması damgasını vurdu. Hareketli dakikalara sahne olan son bölümün ekranlara taşınmasıyla birlikte yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Aşk ve Mavi 55. son bölüm özeti ve Aşk ve Mavi 56. yeni bölüm fragmanı gelişmeleri...

Aşk ve Mavi 56. yeni bölüm fragmanı geldi! Aşk ve Mavi 55. son bölüm!
Aşk ve Mavi 56. yeni bölüm fragmanı geldi! Aşk ve Mavi 55. son bölüm!
GİRİŞ 03.03.2018 00:44 GÜNCELLEME 03.03.2018 00:44

Profesyonel oyuncu kadrosu ve ses getiren hikayesiyle geniş bir izleyici kitlesine sahip Aşk ve Mavi 55. bölümüyle 2 Mart Cuma akşamı ATV ekranlarında yayınlandı. Aşk ve Mavi, izleyicisinin pür dikkat kesildiği son bölümün ekranlara gelmesinin hemen ardından gelecek hafta yayınlanacak yeni bölümde hangi gelişmelerin yaşanacağı merak edilerek internet üzerinden hız kesmeden arayışa başlandı. İşte, başarılı ve iddialı bölümlere imza atan dizi Aşk ve Mavi 56. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde, Ali ile Mavi aralarını sıcağı sıcağına düzeltip tam da boşanmanın eşiğinden dönmüşken ilişkileri yeniden yokuşa sürüklendi. İkilinin birbirini derinden sevmesini hazmedemeyen Faysal, Mavi ile Ali'nin birlikteliklerini bozmak için yeni bir fırsat daha yakaladı. Öncelikle Servet'i bıçaklayarak olay yerinden uzaklaşan Safiye hapse girme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Cemal, Safiye'nin yardımına koşup delilleri ortadan kaldırabilmek için hamlede bulunur ancak bıçağı bir türlü bulamaz; çünkü bıçak artık Faysal'ın elindedir. Faysal, bunu anında fırsata dönüştürür ve amaçlarına ulaşabilmek için Safiye ve Cemal'e tehdit yağdırarak, Ali ve Mavi'yi birbirlerine karşı doldurmak üzere örgütler. Her ne kadar Safiye ve Cemal cephesinde vicdan azabı devreye girse de Safiye'nin hapse girmesini engelleyebilmek adına hiç istemedikleri bir girişimde bulunurlar. İşte, Aşk ve Mavi 55. son bölümle ilgili öğrenilmek üzere sorgulanan tüm detaylar ve heyecanlı bekleyişe geçilen Aşk ve Mavi 56. yeni bölüm fragmanına dair en yeni gelişmeler...

AŞK VE MAVİ 56. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Hakan Arslan'ın oturduğu Aşk ve Mavi 56. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

AŞK VE MAVİ 56. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Emrah Erdoğan, Burcu Kıratlı, Işıl Yücesoy, Kenan Bal, Baran Akbulut, Cüneyt Mete, Ayşegül Ünsal ve Birgül Ulusoy gibi isimlerin üstlendiği, Aşk ve Mavi 56. yeni bölümüyle 9 Mart Cuma günü saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanacak.

aşk ve mavi

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Safiye, Servet'i bıçakla yaraladıktan sonra olay yerinden kaçmıştır. Cemal, Safiye'yi kurtarmak için Servet'in evine gidip delilleri ortadan kaldırmak ister ancak bıçağı bulamaz. Bıçağı Faysal almıştır. Cemal ve Safiye'yi tehdit eder. Mavi ve Ali'yi ayırmalarını, aksi halde bıçağı polise vereceğini söyler. Mavi ve Ali, aralarındaki sorunları çözmüş, barışmışlardır. Mavi, eve dönmeye karar verdiğinde Safiye, Mavi'ye Ali hakkında olumsuz şeyler anlatır. Cemal de kardeşini Mavi'ye karşı doldurmaya başlamıştır. Yaptıklarından vicdan azabı duysa da Safiye'yi hapis yatmaktan kurtardığını düşünen Cemal, hiç beklemediği bir sürprizle yıkılır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek