Erkenci Kuş 13.bölüm 2.fragmanı: Sanem'in Can'a sürprizi ne olacak?

Erkenci Kuş 12.bölümü, yayın günü değişmesiyle birlikte Cumartesi akşamı Star TV ekranlarına taşındı. Erkenci Kuş son bölümde; Can'ın, Sanem'e gerçekleştirdiği aşk itirafı sahne olurken, Sanem ise söylediği yalanlardan ötürü ondan uzak durma kararı aldı. Peki, dört gözle beklenen Erkenci Kuş 13.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Erkenci Kuş 13.bölüm 2.fragmanı: Sanem'in Can'a sürprizi ne olacak?
Erkenci Kuş 13.bölüm 2.fragmanı: Sanem'in Can'a sürprizi ne olacak?
GİRİŞ 29.09.2018 10:53 GÜNCELLEME 29.09.2018 10:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarının kısa bir zaman içerisinde popülerlik kazanan projesi Erkenci Kuş 12.bölümü, yayın gününün değişmesinin ardından artık 22 Eylül Cumartesi akşamı izleyici kitlesini karşıladı. Can ve Sanem ikilisi arasında tatlı bir savaş başladığı Erkenci Kuş son bölümde; yoğun duygular besleyen Can ve her defasında kendisine karşı koyamayan Sanem arasında duygusal dakikalar yaşandı. Fakat kendine yeniden çeki düzen veren ve Can ne yaparsa yapsın tüm hissettiklerini bastırıp ondan kaçmaya çalışan Sanem, Emre yüzünden söylediği yalanlardan ötürü Can'dan tamamen uzaklaşma kararı aldı. Can ise asla pes etmeyip ve umudunu asla yitirmeyip, Sanem'e tüm cesaretiyle duygu dolu aşk itirafı gerçekleştirirken, Sanem ise ısrarcılığını hala sürdürüp Can'a karşı hiçbir şey hissetmediğini ifade ve arkadaş olarak sevdiğini eder. Tüm bu gelişmeler sahne olurken, gelecek hafta ekrana gelecek bölüme ilişkin çarpıcı detayları aktaran Erkenci Kuş 13.bölüm fragmanı da yayınlandı. Can Yaman ve Demet Özdemir farkıyla renkli ve eğlenceli anların seyircisine yansıtıldığı Erkenci Kuş 13.bölüm fragmanında; Sanem, gizli numaradan ''Erkenci Kuş'' adıyla Can'ı işletmeye çalışırken becerememesi Can'ın gözünden kaçmıyor.  

ERKENCİ KUŞ 13.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Oyuncu kadrosunu; Sanem Aydın (Demet Özdemir), Can Divit (Can Yaman), Leyla Aydın (Öznur Serçeler) ve Emre Divit (Birand Tunca) gibi isimlerin oluşturduğu Erkenci Kuş 13.bölüm fragmanı yayınlandı.

erkenci kuş

ERKENCİ KUŞ 13.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu ve senaryosunu ise Ayşe Kutlu Üner'in kaleme aldığı Erkenci Kuş 13.bölümüyle 29 Eylül Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak. 

erkenci kuş

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Albatros’un Can olduğunu anlayan Sanem artık gerçek hayatın da masal gibi yaşanabileceğine inanıyor. Aşkla havalara uçuyor. Can, Polen’in doğum günü partisinden hızla çıkıp Sanem’in yanına gidiyor. Ceycey, operadan çıkışta Ayhan’la buluşacak. Acaba yaşam koçuyla ilişkilerinde bir sonraki adım ne olacak? Osman’nın yıldızı gittikçe yükseliyor; operadaki organik içecek markasının fotoğraf çekimlerinin baş kahramanı tabii ki Osman... Sette Deren ve Aylin’in savaşı sürüyor, Zebercet’se kıskançlığından yine yerinde duramıyor. Peki Sanem, sakladığı sırları ne yapacak? Emre’yi bir itirafa ikna etmesi mümkün olacak.

 

erkenci kuş

YORUMLAR 1
  • gözde mutluer 5 yıl önce Şikayet Et
    anlamadım fragmanı gösterin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar