Yasak Elma 17.bölüm fragmanı Yıldız'la ilgisi sır perdesi aralanıyor!

Yıldız'ın eski eşi Kemal'in hiç beklenmedik bir anda karşısına çıktığı Yasak Elma 16.bölümü yayınlandı. Yasak Elma son bölümde; Şans bu kez Ender'in ayağına kadar gelerek, dengeleri değiştirecek bir koz eline geçti. Zeynep'in Cem'le yeni bir ilişkiye başlama kararı almasının ardından Yasak Elma 17.bölüm fragmanı yayınlandı.

Yasak Elma 17.bölüm fragmanı Yıldız'la ilgisi sır perdesi aralanıyor!
Yasak Elma 17.bölüm fragmanı Yıldız'la ilgisi sır perdesi aralanıyor!
GİRİŞ 08.10.2018 10:35 GÜNCELLEME 08.10.2018 10:35

Yasak Elma 16.bölümünde; Yıldız'ın eski eşi Kemal, birdenbire ortaya çıkarak Ender'in kapısını çaldı ve Yıldız'a karşı birlikte harekete geçme teklifi sundu. Yasak Elma son bölümde; Ender'in önceki hayatına devam edebilmesi ve Yıldız-Halit ilişkisini bozabilmek adına dengeleri yeniden değiştirebilecek güçte bir koz olduğu için gerçekleştireceği tüm planları en ince ayrıntısına kadar hesap etti. Yıldız'ın geçmişi gün yüzüne çıkarak, Kemal'le evlendiği fakat annesinin söylemleriyle birlikte, şöhret ve kariyer uğrunda yaptıkları nikahı iptal ettiği öğrenildi. Alihan ise, her şeye yeniden başlayacağı Zeynep'le buluşma yerine gideceği esnada ansızın yeğeni Lila'dan gelen telefonla erkek arkadaşı tarafından başı belada olduğunu öğrendiği gibi soluğu yeğeninin yanında aldı ve Zeynep'i istemeden yüz üstü bırakmak durumunda kaldı. Zeynep ise işin iç yüzünü bilmeden, Alihan'la ilgili son umudunu da yitirerek, onun değişebileceğine inandığı için büyük aptallık ettiğini düşündü. Peki, final bölümünde Zeynep, mantığı doğrultusunda hareket ederek geçmişte Alihan'la tüm yaşadığı acı hadiseleri unutup kendisine değer veren Cem'le yeni bir ilişkiye başlama kararı almasının akabinde Yasak Elma 17.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YASAK ELMA 17.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği Yasak Elma 17.bölüm fragmanı yayınlandı.

YASAK ELMA 17.BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

YASAK ELMA 17.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 17.bölümüyle 8 Ekim Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

yasak elma

YASAK ELMA 16.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

yasak elma

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR…

Ender, Kemal’i Yıldız’a yakınlaştırmanın yollarını ararken aklına bir fikir gelir. Yıldız’ı her gün Kemal’i görmeye mecbur bırakacak bu planı harekete geçirmek için kolları sıvar. Olacaklardan habersiz olan Yıldız ise Defne’yle samimiyetini ilerletiyordur.

Zeynep Alihan’ın buluşma yerine gelmemesinden sonra yıkılmıştır. Alihan kendini açıklamak istese de, Zeynep artık inanmaz. Zeynep’in Alihan’la ilgili duyduğu bir haber ise onu başka kararlar almak zorunda bırakacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek