Savaşçı 53.bölüm fragmanı: Bozkurt, ölümün eşiğinden çıkarılacak mı?

Savaşçı 52.bölümde; Gerçekleştirilen bombalı saldırıdan sağ salim kurtulan Yüzbaşı Kaan Bozok, kendisini öldürmek adını operasyon düzenleyen Leyla'yı gafil avlayarak işini bitirdi. Savaşçı son bölümde; bilhassa Selver anne ve Kılıç Timi kazasız belasız çıkan Bozok'a kavuştu. İşte, Savaşçı 53.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 11.11.2018 15:27 GÜNCELLEME 11.11.2018 15:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Savaşçı 52.bölümde; Yüzbaşı Kaan Bozok'un içerisinde yer aldığı araca bombalı saldırı gerçekleştirilmesi sonucunda Çiğdem ve Bahtiyar büyük bir korku ve paniğe kapılıp hayatını kaybettiğini zannediyordu, fakat neyse ki olay yerine geldiklerinde Kaan Bozok'un sağ salim bir şekilde çıktığını görünce mutluluktan havaya uçtular. Savaşçı son bölümde; Düzenlenen bombalı saldırının ardından izlerini kaybettirerek bölgeden hızlıca kayboldular ve Yüzbaşı Kaan'ın sağ çıktığını gördükleri öfkeden deliye dönüp anda yeniden saldırı pozisyonunu aldılar. Ancak Kaan Bozok'un Leyla karşısında sergilediği üstünlüğün ardından araçla kaçma hamlesinde bulunduğu esnada, Yüzbaşı Kaan saldırıya geçerek onun işini bitirmek üzere izini sürmeye başladı. Terörist başı Leyla'yı bulan Yüzbaşı, çatışmaya girdiklerinden belli bir zaman sonra kurşunun bitmesi üzerine eline koz geçtiğini düşünerek soluğu yanında olan Leyla'yı gafil avlayarak fişini çekti. Leyla'nın katledildiği haberini öğrenen Karon ise bu yapılanların bedelini ağır bir şekilde ödeyeceklerini haykırdı. Yıldız ve Serdar hayatlarını birleştirip sonsuz birlikteliğe imza atarken, hem Selver anne hem de Kılıç Timinin, Yüzbaşı Kaan Bozok'a kazasız belasız kavuşmasıyla derin bir nefes almasının ve uzun bir aranın sonrasında birbiriyle hasret gidererek duygu yüklü anların sahne olmasının arkasından Savaşçı 53.bölüm fragmanı heyecan ve merak içerisinde bekleniyor. Peki, Yüzbaşı Kaan Bozok'un eski hayatına geri dönmesiyle birlikte hayatını kaybettiği eşi Yıldız'ın mezarının başına gidip yürekleri dağlayan vedasının akabinde Savaşçı 53.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

SAVAŞÇI 53.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı, yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın'ın oturduğu Savaşçı 53.bölüm fragmanı yayınlandı.

SAVAŞÇI 53.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi isimlerin oluşturduğu Savaşçı 53.bölümüyle 11 Kasım Pazar günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

savaşçı

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Savaşçı son bölümde; Kağan’ın içinde olduğu bombalı aracın infilak etmesiyle, Çiğdem ve Bahtiyar büyük bir şok yaşarlar. Kağan’ın akibetini öğrenmek için endişeyle patlayan aracın yanına koşarken, Leyla ve adamları da bölgeden uzaklaşmak için harekete geçmişlerdir. Ancak Leyla’nın son anda eline bir koz geçirdiğini sanması, hayatının en büyük hatası olacaktır.

Bu arada Türk Dünyası Kurultayı başarıyla tamamlanmıştır. Albay Kopuz ise Karon’un kampında bombardıman altında kalan Seyfi’ye ulaşmaya çalışır. Gelen bir istihbaratı değerlendiren Albay Kopuz, Kılıç Timi’ni operasyona çıkarır. Ancak operasyonda her şey yolunda gitse de Yörük Haydar’a kurulan şeytani plan, olayları içinden çıkılmaz bir hale sokacaktır.

YORUMLAR 2
  • nezahat 5 yıl önce Şikayet Et
    haydar yasyormu=?
    Cevapla
  • Atilla korkmaz 5 yıl önce Şikayet Et
    Videolarınız güzelmiş savaşçının en büyük hayranıyım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır