Arka Sokaklar 499.bölüm fragmanı! Ekibi bekleyen binbir türlü bela...

Arka Sokaklar 498.son bölümde; Polis ekipleri, Zeyno'nun hayatta olduğu bilgisine ulaşmalarıyla derin bir nefes alsa da henüz nerede olduğuyla ilgili bir ipucu bulamadı. Arka Sokaklar son bölümde; yaşadıklarından sonra psikolojisi bozulan Pınar is girişiminde bulundu. İşte, Arka Sokaklar 499.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 14.12.2018 14:31 GÜNCELLEME 14.12.2018 14:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kanal D ekranlarının her cuma akşamı yayınlanan efsane projesi Arka Sokaklar 498.son bölümde; Ali ve Pınar'ın kaçırılan kızı Zeyno'ya ilişkin bir ipucu, iz veya delilin hala bulunamamasının ardından tüm çareler tükenme noktasına gelse de hayatta olduğu gerçeği yüreklerine su serpmektedir. Arka Sokaklar son bölümde; Polis ekipleri her ne kadar hala yerini tespit edemedikleri Zeyno'yu bulamamaları sebebiyle çaresizlik ve karamsarlık seviyesi hat safhada da olsa bile umutlarını diri tutmaya çalışıp kapsamlı bir araştırma süreci içerisine girdiler. Diğer taraftan Zeyno'nun kaçırılmasının sorumlusunu kendisi olarak gören ve psikolojik açıdan büyük bir yıkıma uğrayan Pınar da yaşananlara daha fazla dayanamayarak intihar girişiminde bulunması korku ve panik havası meydana getirmesinin ardından Arka Sokaklar 499.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Rıza Baba'nın kendisine dair yapılan suçlamalardan sürpriz bir şekilde aklanmasının akabinde Arka Sokaklar 499.bölüm fragmanı yayınlandı.

ARKA SOKAKLAR 499.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kanal D’de ekrana taşınan her bölümü farklı bir heyecana sahne oldu dizi projesi Arka Sokaklar 499.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

ARKA SOKAKLAR 499.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi başarılı isimlerin yer aldığı, Kanal D ekranlarının uzun yıllardır başarı elde eden ve geniş izleyici kitlesine sahip olan yapımı Arka Sokaklar 499.bölümüyle 14 Aralık Cuma günü saat 20:00'da yayınlanacak.

ARKA SOKAKLAR 498.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

arka sokaklar 500.bölüm fragmanı

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Arka Sokaklar son bölümde; Ekip, yaşadığını öğrendikleri Zeyno'ya ulaşabilmek için bir delil buluyor! Zeyno'nun hala kayıp olması sinirleri germeye başlıyor. Özellikle Pınar bu durumdan kötü etkileniyor. Suçu kendisinde bulan Pınar, ekibin getirdiği "Zeyno yaşıyor" haberini umursamadan canına kıymaya kalkıyor. İlkinde Ali onu engellese de yaşadığı ağır travmadan dolayı ikinci kez intihar ediyor. Rıza Baba, üstüne atılan suçlardan aklanıyor ve hapise girmekten kurutuluyor. Fakat, emekli olma kararı alarak ekibini üzüyor.

YORUMLAR 2
  • özge 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben arka sokakları seviyorum
    Cevapla
  • ceren 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar başarılı insanın bir arada olması ne güzel bir şey hepsini çok seviyorum başarılarının devamını bekliyoruz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!