Yasak Elma 29.bölüm fragmanında Halit'in ailesi tamamen dağılacak mı?

Fox TV ekranlarında yaşanan çarpıcı hadiseleriyle seyircisini kendine çekmeyi başaran Yasak Elma 29.bölüm bekleniyor. Her hafta bambaşka sürprizlere imza atan Yasak Elma 29.bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki, vazgeçilmez yapımlar arasına kazınan Yasak Elma yeni bölümü ne zaman hangi tarihte yayınlanacak?

GİRİŞ 21.01.2019 18:58 GÜNCELLEME 21.01.2019 18:59
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında çok geniş bir izleyici kitlesine hitap eden ve gün geçtikçe başarısına başarı katan Yasak Elma 29.bölümün yayın tarihi dizinin tutkunları tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Geçtiğimiz hafta Yıldız cephesinden Halit'le olan ilişkisine dair alınan radikal kararların sonrasında ters köşe olmasının ve Ender'in Alihan'la ilgili akıl almaz bir iddiayı gündeme taşımasının sahne oldu. İşte; entrika dolu gelişmelerin seyircisine vurucu biçimde aktarıldığı Yasak Elma 29.bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki, Sürprizlerin bir an dahi eksik olmadığı izlenme oranlarında rekor seviyeye erişen Yasak Elma yeni bölümü ne zaman hangi tarihte yayınlanacak? İşte, ağırlıklı olarak merak edilen konu hakkında en son gelişmeler...

YASAK ELMA 29.BÖLÜMÜ NEDEN YAYINLANMIYOR, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN HANGİ TARİHTE?

Yasak Elma 29.bölümünün ekrana taşınacağı tarihin Fox TV yayın akışında bulunmamasının beraberinde nefes kesen yapımı iple çeken izleyicisi tarafından Yasak Elma yeni bölümü ne zaman hangi tarihte yayınlanacak? şeklinde sorgulamalarına derinlik kazandırmaya başladı. Yasak Elma 29.bölüm neden yayınlanmıyor? araştırmasını sürdüren seyirci için, hem yılbaşı tatili hem de bütün dizilerin 3 hafta boyunca yayın yapmayacak olması nedeniyle ekranlarda yer almadı. Tüm bunların yanı sıra izleyicisine net bir bilgi aktarılarak Yasak Elma yeni bölümünün 21 Ocak 2019 tarihinde yayınlanacağının duyurusu gerçekleştirildi.

 

 

YASAK ELMA 29.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Fox TV ekranlarında heyecan ve gerilim fırtınası estiren Yasak Elma 29.bölüm fragmanı yayınlandı.

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fox TV ekranlarında 24 Aralık Pazartesi tarihinde seyircisiyle buluşan Yasak Elma 28.son bölümde; Halit'ten tamamen ayrılma raddesine gelen Yıldız, her seferinde olduğu gibi bu kez de davranışlarına çeki düzen vermesi, kendisine karşı bundan böyle anlayışlı ve ince fikirli olması için evi geçici bir süreliğine terk etti. Yasak Elma son bölümde; Halit'le arasındaki çığ gibi büyüyerek artan problemleri olan Yıldız, kendisinden ilgi ve desteği eksik etmeyen Kemal'in yanında soluğu alırken, kendisi ile konuşmaya gelen Halit'e yakalanmaktan kılpayı kurtuldu. Halit bilindik edasıyla Yıldız'dan af dileyip ilişkisini kurtarma hamlesinde bulunurken, onun devamlı surette takındığı bencilce takındığı tutum ve sergilediği davranışlar karşısında dayanacak gücü kalmayıp geri dönüşü olmayan yola girdi. Alihan ve Halit arasında yaşanan krizin önlenemez ve giderek çoğalan bir vaziyette olması üzerine aklına kurt düşen Ender'in, altında yatan etkenleri araştırmaya başlaması ve sonucu akıl almaz bir sonuca ulaştı Final bölümünde, yoluna Kemal'le devam etmek üzere valizini hazırlayıp evine kaçtığı esnada Halit ve Zehra'yı nikah masasında otururken gördü.

YORUMLAR 14
  • fatma 5 yıl önce Şikayet Et
    Yasak elma neden yayinlanmiyor cok sevdigm dizi yayinlanmasini istiyorum
    Cevapla
  • dilek 5 yıl önce Şikayet Et
    Sabırsız likla bekliyoruz dizilerin hepsini
    Cevapla
  • selin 5 yıl önce Şikayet Et
    her dizi böyle zaten şımarıklık değil yani boykot amacı ile yayın yok
    Cevapla
  • nur 5 yıl önce Şikayet Et
    çok izlenme şımarıklığı . fakat diziye ara verilince soğuyor izleyici bunu da düşünün bnce
    Cevapla
  • hande 5 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten insan soguyor
    Cevapla
  • Furkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Of yaa biz sabırsızlıkla bekliyoruz.yinemi yok .adamı sınır ediyorlar.bakiyoz diyemi böyle yapıyonuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu
Yerel seçim; Panorama; Son durum