Diriliş Ertuğrul yeni bölümü bu akşam var mı? TRT 1'den açıklama geldi...

Geçtiğimiz hafta yeni bölümü TRT 1 ekranlarında yayınlanmayan Diriliş Ertuğrul 131.bölüm 1 ve 2.fragmanları yayınlandı. Yeni bölümü merakla bekleyen dizi severler Diriliş Ertuğrul'un bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağını merak etmeye başladı. TRT 1 ise yayın akışını belirledi.

Diriliş Ertuğrul yeni bölümü bu akşam var mı? TRT 1'den açıklama geldi...
Diriliş Ertuğrul yeni bölümü bu akşam var mı? TRT 1'den açıklama geldi...
GİRİŞ 16.01.2019 14:14 GÜNCELLEME 16.01.2019 14:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul 131.bölümü ile yine nefes kesmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta yeni bölümü yayınlanmayan Diriliş Ertuğrul için tarih verildi. Birinci ve ikinci fragmanının yayınlanmasıyla birlikte Diriliş Ertuğrul 131.bölümün ekranlarda olacağı tarih belli oldu. Başrolünde Engin Altan Düzyatan ve Hande Soran'ın yer aldığı Diriliş Ertuğrul 16 Ocak çarşamba günü 20:00'da TRT 1 ekranlarında olacak.

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 131.BÖLÜM 1. FRAGMANI

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 131.BÖLÜM 2. FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? TAHMİNLER...

Bildiğiniz üzere Beybolat Bey kardeşi Sırma'yı Ertuğrul Bey ile evlendirmek istiyor. Fakat hesaplamadığı bir şey var. Ertuğrul Bey Sırma'nın iyi niyetli olmadığını ve bunun aralarına sızmak için bir oyun olduğunu biliyor.

Ertuğrul Bey hiç beklenmedik bir şekilde ters köşe yapacak. Emir Bahattin'in yanında Sırma Hatun'u değil İlbilge Hatun'u Beybolat Bey'den isteyecek. Fragmanda dikkat ettiyseniz Selcan Hatun gayet rahat ve gönlü ferahtır.

YORUMLAR 6
  • son durak 5 yıl önce Şikayet Et
    bos isler le ugrasmayin
    Cevapla
  • ümit☆korku 5 yıl önce Şikayet Et
    yılbaşı eğlencesi ve tatili dolayısıyla çekilememiş olabilir, ancak böyle bir filmin 2-3 bölümünün hazır olması lazım bence
    Cevapla
  • admin 5 yıl önce Şikayet Et
    izlemeyelim o zaman kardeşim adamlar resmen dalga geçiyorlar seyirci ile dizi biraz tutulduya kendilerini vaz geçilmez zannediyorlar
    Cevapla
  • hasan altay 5 yıl önce Şikayet Et
    biraktim izlemeyi hep ayni seyler oluyor
    Cevapla
  • Hamdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne yaa? Istediginiz zaman gosteriyorsunuz, istemediginiz zaman gostermiyorsunuz. Seyircilerle oyun oynar gibi haliniz var. Gostermeyin kardesim.
    Cevapla
  • Sinan yaylacı 5 yıl önce Şikayet Et
    Sadece hande yani ilbilge nin elini kılıç kestiği için geçen hafta film gösterilmedi ama inşallah bu hafta gösterilecek sinir lenmene gerek yok yani
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı