Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138.bölüm fragmanı: Dört koldan saldırıya geçti

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 137.son bölümde; Hızır'a istihbarat sağladığı için Akif tarafından akıl almaz şiddete maruz bırakılan Esra'nın yaşamını yitirmesi Çakırbeylileri büyük bir yıkıma uğrattı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Hızır'ı hastanelik ederek hayatını tehlikeye sokan Akif ise Hızır'ın hesabını keserek ortadan tamamen kaldırdı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 21.05.2019 23:26 GÜNCELLEME 21.05.2019 23:26

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 137.son bölümde; hem Esra rolünü üstlenen Sevcan Yaşar hem de Akif karakterini canlandıran Fahri Öztezcan senaryo gereği öldürülerek diziye veda eden isimler listesine adlarını yazdırdı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde üst üste çarpıcı gelişmeler meydana gelerek, ilk etapta Çakırbeylilere bilgi akışı sağladığını öğrenen Akif, Esra'ya şiddet uygulayarak olay yerinden uzaklaşırken, apar topar hastaneye sevk edilen Esra'nın hayat mücadelesini kaybetmesi Çakırbeylileri tarifi mümkün olmayan acı ve üzüntü yaşattı. Dur durak bilmeyen Akif'in açtığı derin yaralardan Façalılar da nasibini alarak Haşmet'in de canına kast edilmesi sonucunda kaldırıldığı hastanede ölüm kalım mücadelesi vermesi bardağı taşıran son nokta oldu. Akif, son olarak Alparslan'ı da tongaya düşürdüğünü zannederken kurduğu kapana kendisi kısılarak Hızır tarafından kıskıvrak yakalanmasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138.bölüm fragmanı bekleniyor. Şimdiye kadar yaptıkların acısını çıkarmak için eline mükemmel bir fırsat geçen Hızır, Akif'in hesabını bizzat kendisi keserek canına kıymasının akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

Kadın 63.bölüm fragmanı? Yeni bir kabusa uyanıyor! Soğuk duş etkisi...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 138.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarının soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 138.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138.bölümü 21 Mayıs Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Herkesin intikam almak için sıraya girdiği Zeki nihayet yakalanmıştır. Zeki'ye gereken cezayı vermek ise en çok Haşmet'in hakkıdır; fakat yakalandığı gibi öldürülmemesi büyük hata olacaktır. Düşmanını, yüreği soğuyana kadar öldürmemeye niyet eden Haşmet, bu hatası yüzünden hem Zeki'den hem de canından olmakla burun burunadır. Ağabeylerinin vurulmasıyla bir darbe daha alan Façalılar, yıkılmamak için büyük çaba sarf ederler.

Ünal Kaplan, bir hain olduğu artık kesinleşmiş olan Akif'in, derhal yakalanması için Altan ile görüşme yapar. Akif de ona ve ekibine başlatılacak operasyonun farkındadır ve kaçış planlarını başlatır. Duygularını kullanan bu adamdan hesap sormak isteyen Esra'nın korkusuz tavırları, bir ölüm kalım savaşının içine girmesine neden olacaktır. Esra'nın hayatıyla oyun oynadıklarını düşünen Çakırbeyliler, bu savaştan kendilerini sorumlu tutacaklardır.

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Esra'yı ölüme terk edip kaçan Akif ise artık kandırabileceği tek kişinin, Serpil'in yanında soluğu alır. Serpil, Özlem eve geldiğinde gerçek yüzünü gösteren Akif'in oyununu fark ettiğinde her şey için çok geç olacaktır. Akif için kaçış bileti olan Alparslan, kurtulması zor bir tuzağın içine doğru sürüklenecektir.