Zalim İstanbul 9.bölüm fragmanı: Cenk, ne var ne yok söyleyebilecek mi?

Zalim İstanbul 8.son bölümde; Şeniz tarafından ilmek ilmek işlenen ve tüm kaderini baştan aşağı etkileyecek bir oyunun kurbanı olan Ceren'in Nedim'le nikahlanması konakta fırtına etkisi meydana getirdi. Zalim İstanbul son bölümde; Son aşamada tongaya düşürüldüğünü görmesiyle beyninden vurulmuşa dönen Ceren, hayatının yeni baştan yazılacağı bir karar alarak Nedim'le evlenmeye razı geldi. Zalim İstanbul 9.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 27.05.2019 23:31 GÜNCELLEME 27.05.2019 23:31

Kanal D ekranlarında 20 Mayıs Pazartesi tarihinde yayınlanan Zalim İstanbul 8.son bölümde; Şeniz'in kendisine evlilik hazırlığı sürecinde tepeden tırnağa yardımcı olmasına ve ona tüm imkanların kapılarını ardına kadar açmasına kanan Ceren, her şeyin en başından itibaren Cenk'le hayatını birleştireceğini zannederken kendisine kurulan kumpastan habersizdir. Zalim İstanbul son bölümde; Nikah günü gelip çattığında gelinliğiyle beraber nikah masasına doğru etekleri zil çalarak ilerleyen Ceren, gördüğü akıl almaz tablo karşısında büyük bir oyunun içerisinde olduğunu anlayarak neye uğradığını şaşırdı. Şeniz tarafından bir kez daha kandırılmasının ve tüm hayallerinin yeniden suya düşmesinin acısını iliklerine kadar hisseden Ceren, sürpriz bir çıkışa imza atarak Nedim'le dünya evine girmeyi gözyaşları eşliğinde onaylamasının ardından Zalim İstanbul 9.bölüm fragmanı bekleniyor. Ceren'in artık Nedim'le artık karı-koca olduğunu gören ailesinin kan beynine sıçrayarak çok ağır bir şekilde hesap sorarken, Şeniz'in yaşattıkları yüzünden psikolojik travma geçiren Ceren ise Karaçay soy adını kullanarak herkese ve her şeye rest çekmesinin akabinde Zalim İstanbul 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

ZALİM İSTANBUL 9.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan'ın oturduğu, yapımcılığını ise Şükrü Avşar'ın üstlendiği Avşar Film imzasıyla Kanal D ekranlarına taşınan Zalim İstanbul 9.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

 

ZALİM İSTANBUL 9.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Sırma Yanık'ın kaleme aldığı, genel sanat yönetmenliğini Naz Erayda ve görüntü yönetmenliğini Volkan Aslan'ın üstlendiği Zalim İstanbul 9.bölümüyle 26 Mayıs Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Zalim İstanbul son bölümde; Ceren, Şeniz'in kusursuz planı sayesinde hayatının en acı dersini alır. Ceren'in attığı imzanın yankıları köşkün altını üstüne getirir. Seher, Agah'ı bu evliliğe onay vermekle suçlarken Cemre kardeşinden hesap sorar. Seher kızını köşkten söküp almak için gururunu göz ardı edip Şeniz' den yardım ister.

Şeniz'in ise Seher ve ailesi için başka planları vardır. Cemre kardeşinin sınır tanımaz tavırları yüzünden isyan eder. Cemre bir taraftan annesini kollarken sabırsızlıkla beklediği sonuçlar gelene kadar Nedim'e ilaç vermeyi kesecektir. Civan, Ceren'in hal ve tavırları yüzünden her an patlamaya hazır bir bomba gibidir. Agah Karaçay, Ceren'i karşısına alıp gözdağı verirken, Ceren Karaçay soyadı ile eskileri yakıp kül edecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yerel seçim; Panorama; Son durum
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!