Bakanlık harekete geçti! Ankara'da 11 'Çocuk Koruma Evi' kapatılmıştı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı hizmet veren 11 çocuk koruma evi hizmetlerinin sonlandırılması üzerine yaptığı açıklama "Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak burada kalan kırk yedi çocuk ve gencimizin mağduriyet yaşamaması için gerekli çalışmalar tarafımızca yapılmaktadır" dedi.

Bakanlık harekete geçti! Ankara'da 11 'Çocuk Koruma Evi' kapatılmıştı
Bakanlık harekete geçti! Ankara'da 11 'Çocuk Koruma Evi' kapatılmıştı
GİRİŞ 23.08.2019 18:26 GÜNCELLEME 23.08.2019 19:44
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı hizmet veren 11 çocuk koruma evi hizmetlerinin sonlandırılması üzerine açıklama yaptı.

 

Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak çocuk koruma evlerinde kalan 47 çocuk ve gencin mağduriyet yaşamaması için gerekli çalışmaların bakanlık tarafından yapıldığı bildirildi.

 

Bakanlık, söz konusu evlerde kalan 24 çocuk ve 8 reşit genç olmak üzere toplam 32 kişinin sosyal incelemesinin tamamlandığını bildirdi. Bakanlık açıklamasında çocuklardan ikisi için bakım, biri için danışmanlık, ikisi için eğitim tedbirinin alınmasının öngörüldüğü, dört çocuğun ise sosyo-ekonomik destek verilmesi planlandığı belirtildi.

Bakanlık açıklamasını şekilde bitirdi:

"Yedi çocuğumuzun aileleri Ankara dışında ikamet ettiği için söz konusu illere sosyal inceleme yapılması için gerekli bildirimde bulunulmuştur. Çocuklarımızın durumlarıyla ilgili sosyal incelemeler tamamlanarak, gerekli tedbirler ivedilikle alınacaktır."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 27
  • kadir. 4 yıl önce Şikayet Et
    nerdeyse 5 ay olacak mansur ankaradaki yürüyen merdivenleri bile yaptıramadı heryer bozuk bitmeyen tamir var çalışan yok.kıızlay merdivenler milli kütüpane örnek...
    Cevapla
  • yiğido 4 yıl önce Şikayet Et
    oy verenler gurur duyun. aha beğendiğiniz çocuk düşmanı.
    Cevapla
  • hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlar aynı hdp zihniyetinde. çocuk sokakta olursa, okul yok sıcak bir yuva yok aç susuz kalırsa ne yapar. cevap basit hırsızlıkla başlar daha sonra yankesicilik gasp ve cinayetle devam eder.kim kazanır pkk ve Türkiye yi bölmeye çalışan vatan hainleri bir eleman kazanmış olur.İşte yavaş efendi bunun peşinde. ama yavaş bu yaptığının acısını yavaş yavaş çekeceksin.ALLAH SİZE FIRSAT VERMEYECEK İNŞAALLAH.
    Cevapla
  • Gudor 4 yıl önce Şikayet Et
    Kayyum isteriz, kayyum bizim de hakkımız...
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp zihniyeti yetim, öksüz dinlemez, bilmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız