Bir Zamanlar Çukurova 37.bölüm 2.fragmanı: Kök söktürüyor! Artık sıra onda

ATV ekranlarının iddialı ve başarılı projeleri arasında kendini gösteren ve izleyicisinin soluk soluğa izlediği Bir Zam Ekran serüvenindeki yerini aldığı ilk bölümden itibaren sevilen ve büyük bir ilgiyle takip edilen Bir Zamanlar Çukurova 37.bölüm fragmanı yayınlandı mı?anlar Çukurova 36.son bölüm 19 Eylül Perşembe akşamı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Bir Zamanlar Çukurova son bölümle beraber gelecek hafta yaşanacak gelişmelere gözler çevrildi. Bir Zamanlar Çukurova 37.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 26.09.2019 13:01 GÜNCELLEME 26.09.2019 13:01

İlk sezonda olduğu gibi yeni sezonunda da izleyicileri ekrana kilitleyen ATV ekranlarının yüksek izlenme oranlarına sahip dizi projesi Bir Zamanlar Çukurova 36.son bölümüyle izleyicisine heyecan ve gerilim yüklü anlar yaşattı. Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Bir Zamanlar Çukurova 37.son bölümde; Züleyha'nın Demir'i aslında hiçbir zaman sevmediğini ve aslında mala ve mülke kanmadan sırf kendisinin hayatını kurtarmak için onunla evlenmek zorunda kaldığını öğrenen Yılmaz'ın dünyası başına yıkılmıştır. Yılmaz, bir gece ansızın elinde silahla Hünkar'ın karşısına geçerek Züleyha'nın mektupta kendisine yazmış olduğu, ''Bugün her şey bitti Yılmaz'ım! Bana başka yol bırakmadılar. Hünkar Hanım ya Demir'le evlenip Yılmaz'ı ipten kurtarırsın ya da sevdiğinin sonunu kendin getirirsin dedi'' sözlerini tekrarlayarak sorgulamasının ardından Bir Zamanlar Çukurova 37.bölüm fragmanı bekleniyor. Hünkar'ın ise hatasını kabul etmeyerek üzerine basa basa Züleyha'ya iyilik yapıp kurtardığını ve ona hayat verdiğini savunurken Yılmaz'ın ise ''Sen benim hayatımızla oynadın, sen bizim kaderimizle oynadın! Ve şimdi bunun bedelini ödeyeceksin!'' sözlerini sarf etmesinin geceye damgasını vurması üzerine Bir Zamanlar Çukurova 37.bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 37.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova'da ihtiras ve zorbalık sınavlarından geçen bu aşkın hikayesi, zengin oyuncu kadrosuyla ikinci sezona başladı. ATV ekranlarının olmazsa olmaz projelerinden bir tanesi haline gelen Bir Zamanlar Çukurova 37.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUYOR!

İlk bölümü 13 Eylül 2018'de yayınlanan dizi, 35 hafta boyunca perşembe gecelerinin zirvesini kimseye bırakmadı. Dizi ilk sezonu ödüllerle kapattı. Sezon boyunca 15 ödül aldı. Dünyanın en büyük içerik fuarı Mipcom 2018'de her yıl The Wit adlı araştırma kurumu tarafından lanse edilen Fresh TV Fiction listesinde 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisi, listedeki tek Türk dizisi olarak yer aldı.

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 37.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi adından söz ettiren oyuncuların yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova 37.bölümüyle Eylül Perşembe akşamı ATV ekranlarında izleyici kitlesini sürprizleriyle ağırlayacak. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Yılmaz, Müjgan ile hayatında yepyeni bir sayfa açmak için çıktığı yolda düğün sonrası öğrendikleriyle alt üst olur. Hünkar'ın Züleyha'yı kendi hayatına karşılık Demir'le evlendirdiğini öğrenmek Yılmaz'ı yıkmıştır. Ama Müjgan'a bir şey belli etmemek için kendini zorlar!

Ne Züleyha'yı ne annesini evde bulamayan Demir, bir de annesinin Fekeli'nin evinde Yılmaz'ın düğününde olduğunu öğrenince çıldırır! Hünkar, Fekeli'yle konuşurken Demir'in geldiğini öğrenir ve düğünden kimseye bir şey söylemeden ayrılır. Anne – oğul birbirlerine ne kadar kızgın olsalar da önce Züleyha'yı bulmaya koşarlar. Hünkar, Şermin'in de evde olmamasından şüphelenir ve iki kadının izini sürer! Hünkar yanılmamıştır, Şermin Züleyha'yı kürtaja götürmüştür.

Şermin, Züleyha'ya verdiği desteğin bedelini bu kez ağır ödeyecektir. Demir'in gözü dönmüştür, Şermin'in konağını ateşe verir! Diğer yandan Fekeli de, Hünkar'ın yalanlarını öğrenir. Ne yapacağını bilmeyen Yılmaz, önce Gaffur'un peşine düşer ve kendisine yapılan işkencenin intikamını alır! Gaffur bir traktörün arkasına bağlanır.

Züleyha eve döner ama ertesi gün de Hünkar ortadan kaybolur! Yılmaz'ın gerçekleri öğrendiğinden haberi olmayan Züleyha Demir'le hayatına devam edecek mi? Hünkar, nerede? Yılmaz ve Fekeli öğrendikleri ile hayatlarına nasıl devam edecekler? Yılmaz, şimdi kalbinde yeniden Züleyha atarken, Müjgan'ı da sevmeye devam edebilecek mi?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA KONUSU NEDİR?

Çukurova’nın en büyük ailelerinden Aladağların hikayesi anlatılacaktır. Hünkar Aladağ kocası öldükten sonra çiftliği ve malları tek başına idare etmiştir. Hünkar hanımın tek oğlu ise Demir’dir. Demir hakimeyeti seven bir adamdır ve annesinden işleri devralmak ister; ancak tam bu sırada Demir Züleyha adında bir işçi kıza aşık olur. Züleyha’yı kadını yapmak isteyen Demir Züleyha’nın başka bir adama aşık aşık olduğunu öğrenir.

Züleyha ve abisi Yılmaz işçi olarak geldikleri bu bölgede çalışmaya başlar; ancak onlar bir zalimden kaçıp gelmiş ve burada dikkat çekmemek için kardeşiz demişlerdir; aslında Züleyha abisi olarak tanıttığı Demir’e Demir’de Züleyha’ya ölümüne sevdalıdır. Demir Züleyha’yı elde etmek için zorlarken Yılmaz Demir’i öldürmek ve ondan kurtulmak ister ancak bunu başaramaz. Züleyha istemese de Hünkar onu sevdiği adamı öldürtmekle tehdit eder ve Züleyha sevdiği adam yaşasın diye Demir ile evlenmeyi kabul eder.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Vahide Perçin (Hünkar Yaman), Uğur Güneş (Yılmaz), Murat Ünalmış (Demir Yaman), Hilal Altınbilek (Züleyha), Bülent Polat (Gaffur), Turgay Aydın (Sabahattin), Selin Yeninci (Saniye), Sibel Taşçıoğlu (Şermin), Selin Genç (Gülten), Polen Emre (Fadik), Mustafa Açılan (Veli) ve Serpil Tamur (Haminne)

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA NEREDE ÇEKİLİYOR?

İnşaatı tam 8 ay süren ihtişamlı çiftlik için 450 kişilik profesyonel bir ekip gece gündüz demeden çalıştı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin çekimlerinin gerçekleştirileceği çiftlik için bölgede özel bir plato kuruldu. Adana'da, Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasında kurulan dev platoda, 1970'lerden bugüne uzanan bir hikâye hayat buluyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Sezon finalinde, nihayet düğün günü gelmiştir! Müjgan telli duvaklı gelin olur! Düğün öncesinde Yılmaz ve Demir karşılaşır. Yine silahlar çekilir. Demir'in silahı bırakması gerektiğini konuşmak için Hünkar'a giden Fekeli, onu da düğüne davet eder! Konak'ta ise işler çığırından çıkmıştır. Züleyha'nın hamileliği tüm sırların da ortaya çıkmasını tetikleyecektir. Demir en başından bu yana tüm yalanlardan haberdar olduğunu itiraf eder!

Züleyha'yı iffetsizlikle suçlar! Saniye ve Gaffur cephesinde de savaş devam etmektedir. Saniye Gaffur'u evden atar. Konağın bahçesindeki duvar yıktırılınca, Gaffur'un zulası ortaya çıkar ve zulada sakladığı sahte kimlikler ile Züleyha'nın mektubu Yılmaz'ın eline geçer. Tüm karmaşaya rağmen düğün gerçekleşir. Hünkar, Fekeli ile yan yana düğüne katılır. Müjgan mutlu, Yılmaz ise şaşkındır! Düğüne katılan İstanbul'dan gelen misafirler herkesi bir geceliğine bile olsa, güzel şeylere yaşamaya inandıracaktır. Züleyha, artık hayatına o konakta devam etmek zorunda!

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer
'Türkler ilk savaşı kazandı' Bulgar dergisi KAAN, F-35 ve S-400'leri yazdı