Her Yerde Sen 15.bölüm 2.fragmanı: Açtı ağzını yumdu gözünü! Sert çıkış...

Her Yerde Sen 14.son bölümde; Selin & Demir, ilişkilerinin gidişatını bozacak her türlü kriz ve engellerin üstesinden gelip nihayet aşka teslim olmalarıyla beraber tarifi mümkün olmayan mutluluktan ayakları yerden kesildi. Her Yerde Sen son bölümde; Demir'in korumacı tutumuna hakim olamayıp sevdiği kadına sormaksızın başına buyruk bir şekilde hareket etmesi ikili arasında gergin anların yaşanmasına davetiye çıkardı. İşte, Her Yerde Sen 15.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 27.09.2019 11:19 GÜNCELLEME 27.09.2019 11:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında 20 Eylül Cuma tarihinde tutkunlarını heyecan yüklü sahneleriyle ağırlayan Her Yerde Sen 14.son bölümde; Demir'in en başından beri sürdürdüğü inadını kırarak hiç beklenmedik bir anda gerçekleştirdiği aşk itirafıyla birlikte Selin'le yepyeni bir ilişkiye yelken açarken, bu birlikteliği çok geçmeden öğrenen çalışma arkadaşları da mutluluklarına ortak oldular. Her Yerde Sen son bölümde; Aşklarını cümle aleme duyuran Selin ve Demir'in beraberliğini hazmedemeyen ve mutluluklarına gölge düşürmek isteyen Burak ise hiç vakit kaybetmeden harekete geçerek can alıcı planını devreye soktu. Diğer taraftan kendileriyle beraber iş yapmak isteyen kişinin aslında farklı bir niyetle Selin'e karşı hiç hoş karşılanmayacak yaklaşımda bulunması üzerine beyninden vurulmuşa dönen Demir'in haddini en ağır şekilde bildirmesinin ve onu bu yaptığına pişman etmesinin ardından Her Yerde Sen 15.bölüm fragmanı izleyici kitlesi tarafından sabırsızlık içerisinde bekleniyor. Yapacaklarında sınır tanımaz hale gelen Burak, Selin'in ilişkisini bir an önce bozmak için Demir'in geçmişini eşeleyerek kendisini içinden çıkılmaz bir duruma doğru sürüklemeye kalkarken, sevdiği adamın kıskançlık duygusuna yenik düşerek kendisinden habersizce iş çevirdiğini öğrenen Selin'in sert tepki göstermesinin akabinde Her Yerde Sen 15.bölüm fragmanı yayınlandı.

Hercai 14.bölüm fragmanı: 'Yeni hayatımıza kendi evimizde başlayacağız!'

HER YERDE SEN 15.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Fox TV ekranlarında seyircisinin yaşanan gelişmeleri ekranın başından bir an bile ayrılmadan takip ettiği Her Yerde Sen 15.bölüm fragmanında; Demir'in, aradan çok uzun bir zaman geçtikten sonra İstanbul'a kendisi için geri dönüş yapan Eylül'le yüzleşerek, ''Sen yarım bırakıp gittin, ben bitirdim!'' sözlerini yüzüne tokat gibi çarpması öne çıkan detaylar arasında yer alıyor.

 

 

YORUMLAR 1
  • rojda 4 yıl önce Şikayet Et
    Satleri acayip guzel be
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ne R. Madrid, ne M. City, ne B. Münih... Avrupa'nın zirvesinde tek Türk!
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!