Babil 7.bölüm 2.fragmanı: 'Bu işe birlikte başladınız, birlikte bitireceksiniz!'

Babil 6.son bölümde; İrfan'ı polise ihbar ederek ailesi ile beraber ''kanser tedavisi'' için temelli yurt dışına kaçmasına hangi ismin engel olduğu gün yüzüne çıktı. Babil son bölümde; İrfan ilk etapta şirketinde çalışmaya başladığı Ayşe'nin bu işin sorumlusu olduğunu zannetse de gerçek kişinin Egemen olduğunu öğrenmesi ile beraber hayatının şokunu yaşadı. Büyük yüzleşmenin gerçekleştiği Babil 7.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 03.03.2020 12:07 GÜNCELLEME 03.03.2020 12:07

21 Şubat Cumartesi tarihinde tutkunları tarafından soluk soluğa takip edilen Babil 6.son bölümde; Oğlu Deniz'in beynindeki tümörün tedavisi için sahte pasaport çıkarıp ailesi ile birlikte geri dönmemek üzere yurt dışına kaçan İrfan'ın polis ekiplerince yakalanması olayları hiç tahmin edilemeyecek bir noktaya taşıdı. Babil son bölümde; Süleyman'ın adamı tarafından başına büyük bir iş açılmadan kurtarılan İrfan ise kendisini ihbar ederek temelli kaçmasının önüne geçen kişinin kim olduğunu bulmak için kolları sıvadı. Süleyman, İrfan'ın kendisine borçlarını kapatmadan bir kez daha yaşadığı yeri terk etmemesi adına ailesini kendi tuttuğu villaya yerleştirerek gözetim altında tutmaya başlarken, İrfan ise ihbar edenin Ayşe olduğunu sanıp haksız suçlamalarda bulunarak üstüne gelmesinin ardından Babil 7.bölüm fragmanı bekleniyor. Diğer taraftan Ayşe ise araştırmaları sonucunda Süleyman'ın cinayet ihbarını 155'i arayarak yapan kişinin İlay'ın olduğu bilgisine ulaşırken, İrfan da bir yandan aslında bu işin sorumlusunun Egemen olduğunu anlamasıyla beraber büyük bir yıkıma uğramasının akabinde Babil 7.bölüm fragmanı yayınlandı.

BABİL 7.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu Nükhet Bıçakçı ve Özlem Yücel'in kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar'ın üstlendiği AY Yapım imzasıyla her Cuma akşamı Star TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayan Babil 7.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

BABİL 7.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Halit Ergenç (İrfan), Ozan Güven (Egemen), Aslı Enver (Ayşe), Nur Fettahoğlu (Eda), Birce Akalay (İlay), Mesut Akusta (Süleyman), Beren Kasımoğulları (Deniz) gibi başarılı isimlerin yer aldığı Babil 7.bölümüyle 28 Şubat Perşembe tarihinde saat 20:00’da Star TV ekranlarında seyircisinin karşısına geçecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail Refah'ta saldırı başlattı
Bölücülüğü savunan adayla ilgili çarpıcı sözler: Esenyurt’u özerkleştirecek mi nedir?