Kanaltürk ana haber spikeri belli

Kanaltürk’ün satışının ardından yeniden yapılanma tüm hızıyla devam ediyor. Merakla beklenen ana haber spikeri belli oldu. Kanaltürk ana haberin yeni adı: Ekin Olcayto

Kanaltürk ana haber spikeri belli
Kanaltürk ana haber spikeri belli
GİRİŞ 13.06.2008 15:30 GÜNCELLEME 13.06.2008 15:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kanaltürk Ana Haber bültenini 16 Haziran Pazartesi'den itibaren Ekin Olcayto sunacak. Güçlü bir haber merkezi oluşturmaya çalışan Kanaltürk'ün yeni transferlerinden diğeri de Levent Bitecik oldu.

Tuncay Özkan’ın Koza İpek Grubu’na sattığı Kanaltürk’te transferler tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle güçlü bir haber merkezi kurmayı hedefleyen İpek Grubu, ana haber bülteni için isimleri de belirledi.

Kanaltürk ana haber bültenleri 16 Haziran Pazartesi'den itibaren Ekin Olcayto'ya emanet. Olcayto, Fatih Altaylı'dan önce Kanal 1 ana haberi sunuyordu.

TRT, Kanal D ve son olarak da CNN Türk'te seslendirme yapan Levent Bitecik de Kanaltürk haberlerinin seslendirmesini yapacak.

Kanaltürk hafta sonu ana haberler için ise Ülke TV’nin başarılı spikerlerinden Hülya Hökenek’le anlaşmıştı.

Kanaltürk'ün haber müdürü ise Cuma Ulus oldu. Uzun dönem CNN Türk'te görev yapan Ulus, son olarak Hülya Hökenek'le birlikte Ülke TV'de görev yapıyordu.

(Haber 7)

YORUMLAR 2
  • TÜRK OĞLU 15 yıl önce Şikayet Et
    bu haberin manşet değeri ne?. yani sıradan bir haber yok şu imajımı yapmak istiyorsunuz bizim kanaltürk ile organik bağımız varmı demek istiyorsunuz
    Cevapla
  • Ahmet Çapar 15 yıl önce Şikayet Et
    Sonunda. Sonunda Kanaltürk\'ü de izleyeceğiz desenize. Daha önce birisi gelip bana söyleseydi inanmazdım herhalde.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?