Orhan, Güllü'yü kaçırıyor- VİDEO

Orhan’ın ansızın çiftlikte belirmesi Güllü’yü şoke eder. Orhan, Güllü’yü almak için dönmüştür ve bu, onu kaçırmak manasına da gelse bunu yapacaktır. Hanımın Çiftliği yarın akşam ekranlarda.

GİRİŞ 17.03.2011 09:09 GÜNCELLEME 17.03.2011 09:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Orhan’ın ansızın çiftlikte belirmesi Güllü’yü şoke eder. Orhan, Güllü’yü almak için dönmüştür ve bu, onu kaçırmak manasına da gelse bunu yapacaktır. Henüz Orhan’ın hayatta olduğunu dahi bilmeyen Cemşir ve Zehra kızlarının ansızın ortadan kaybolmasına mana veremezler.

Kısa süre sonra Güllü’nün bıraktığı mektubu bulurlar. Ancak vaziyet tuhaftır. Güllü onlara bir iş için Ankara’ya gittiğini yazmıştır.

Yine de mektupta kaçırıldığına dair bir ipucu bırakmayı da başarmıştır. Güllü’nün kaçırıldığı haberi Kemal’i deliye döndürür. Ne pahasına olursa olsun Güllü’yü bulacaktır. Ancak bu hiç kolay olmayacaktır.

Diğer yandan hapishanede mahkemesinin görülmesini bekleyen Halide zor günler geçirmektedir. Onun kurtuluş umudu Kemal’in ifadesini geri almasıdır. Ekrem ise bu durumu kendi lehine kullanmayı başaracaktır.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • Sait Köşk 13 yıl önce Şikayet Et
    Advertorialmiş. Yani para için her yol mübahtır diyorsunuz yani... Biz paramızı alırız, güvenilirliğimizi parayla satarız arkadaş diyorsunuz... Kurnazlık yaparak "Advertorial" küçük olarak sayfanın en alt sağ köşesine iliştirivermişsiniz... Tıpkı okunması istenmeyen küçük altyazılar gibi...
    Cevapla
  • Sait Köşk 13 yıl önce Şikayet Et
    Kanal D Dizilerinin Tanıtımı Size mi kaldı?. Kaç zamandır yazmak istiyorum. Hanımın Çiftliği, Fatmagülün Suçu Ne, Öyle Bir Geçer Zaman ki... Siz bu dizilerin reklamını yaparken, dizilerde eleştirdiğiniz olumsuzluklara ortak olmuyor musunuz? Buradaki her tanıtım, aynı zamanda merak uyandıran bir tavsiye niteliği taşımıyor mu? Haber /ye yakışıyor mu?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü