Uğur Dündar'a soğuk duş!

İstanbul Aydın Üniversitesi'nin ödül töreninde "Böyle bir dönemde tasfiye edilmekten onur duyuyorum" diyen Uğur Dündar'a Kanal 7 anahaber ancormanı Erhan Çelik cevabını verdi.

Uğur Dündar'a soğuk duş!
Uğur Dündar'a soğuk duş!
GİRİŞ 18.05.2012 17:31 GÜNCELLEME 18.05.2012 18:12
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

İstanbul Aydın Üniversitesi  8. İletişim ödülleri sahiplerini buldu. Ali Kırca, Uğur Dündar, Erhan Çelik, Nazlı Öztarhan, Petek Dinçöz, Pascal Nouma, Esra Erol, Ertem Şener gibi isimlerin ödül aldığı törene, yapılan konuşmalar damgasını vurdu.

Uğur Dündar, medyada büyük bir tasfiye sürecinin yaşandığını söyleyerek kendisinin de bu sürecin mağdurlarından biri olduğunu ifade etti.  "Böyle bir dönemde tasfiye edilmekten onur duyuyorum" diyen Dündar, beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı.

Dündar'dan sonra ödülünü alan Kanal 7 anahaber ancormanı Erhan Çelik usta gazeteciyi eleştiren bir konuşma yaptı. Bir tasfiye sürecinden bahsedilecekse bunun bu dönemde değil her dönemde olduğunu vurgulayan Çelik, "Krallıklarını ilan edip yıllarca meslektaşlarının mağduriyetlerini görmeyenlerin bugün çıkıp mağdur edebiyatı yapması ne kadar anlamsız. Eğer medyaya yön verdiğiniz günlerde meslektaşlarınıza sahip çıksaydınız, bugün mağdur olmazdınız" dedi. Çelik, her türlü ideolojik baskı ve haksızlıkla yapılan işten atmalara karşı olduğunu söyledi.

Bu arada Uğur Dündar'ın salondan erkenden ayrılması dikkatlerden kaçmadı.

İSKELE SANCAK'A EN İYİ GÜNDEM - TARTIŞMA PROGRAMI ÖDÜLÜ

İstanbul Aydın Üniversitesi'nin bu yıl 8'ncisi düzenlenen İletişim Ödülleri'nde medya ve sanat dünyasının yıldızları 16 bin öğrencinin katılımıyla belirlendi.

Geleneksel hale getirilen İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Ödülleri'nin 8. yılında En iyi Gündem - Tartışma Programı ödülüne İskele Sancak programı layık görüldü.

Bugün saat 14.00'te İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen ödül töreninde İskele Sancak programının sunucusu ve Kanal 7 Haber Saati spikeri Erhan Çelik aldı. Çelik, kendisini ödüle layık gören üniversite öğrencilerine teşekkür etti.

Çarpıcı gelişmelerin uzman konuklar eşliğinde değerlendirildiği İskele Sancak Erhan Çelik'in moderatörlüğünde her Cuma 23:30'da Kanal 7'de ekranlara geliyor.

HABER 7

YORUMLAR 28
  • ersan yaka 11 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun. ağzına, yüreğine sağlık erhan çelik... ayrıca uğur dündarın önüne hep şu usta kelimesini koymayın, kelime anlamını yitirip başka bir hale bürünüyor, kelimeden soğutmayın lütfen, editöre çok ciddi talebimdir.
    Cevapla
  • osman k 11 yıl önce Şikayet Et
    bu en iyi günleri. mazlumların ahı aheste aheste cıkmaya basladı. daha bismillah allah daha neler yapacak görecegiz insallah. cuma namazına giden ögrencileri korku film müzigi esliginde haber yapan zavallı
    Cevapla
  • Hiçkimse 11 yıl önce Şikayet Et
    karıştırmacı gazetecilerin duayeni olay yerini terketmiş maalesef.yinede güzel cevap vermiş sayın erhan çelik helal olsun !. yıllar yılı dürüst adam vs.yaygaralarıyla az kandırmadı hepimizi bu karıştırmacı "gaz"teciler meğer sırf gaz imişler.
    Cevapla
  • murat demr 11 yıl önce Şikayet Et
    ödülmü?. bu insana neden ödül verirler anlamıyorum zamanında bizi iyi ezdin tebrik ederiz ödülümüdür nedir bu. türk milletinin en büyük zaafı geçmişini unutmak olmuştur hep unutmayın millet unutmayın...
    Cevapla
  • hasan tokgöz 11 yıl önce Şikayet Et
    firavun modeli habercilik. çok şükür ki bu firavun modeli habercilikten yavaş yavaş kurtulmaya başladık ama hala etkisi devam ediyor inş o da kısa zamanda tarih olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!