Mustafa Karadeniz'den çıldırtan şakalar

Mustafa Karadeniz'in hazırladığı Mehtap Akdağ'ın sunumuyla ekranlara gelen Şaka Şaka bu gece 22.00'de Kanal 7'de izleyicileri yine gülme krizine yol sokacak.

Mustafa Karadeniz'den çıldırtan şakalar
Mustafa Karadeniz'den çıldırtan şakalar
GİRİŞ 08.06.2012 17:59 GÜNCELLEME 08.06.2012 18:08

Mustafa Karadeniz'in hazırladığı ve Mehtap Akdağ'ın sunumuyla ekranlara gelen Şaka Şaka bu hafta yine gülme garantili. Muzip şakası Mustafa Karadeniz balık tutan insanların kovasından balıkları kendi oltasıyla tutmaya çalışıyor. Başka bir şakada ise düğününe bir ay kalan çiftten damatla işbirliği yaparak gelini çıldırtıyor.

Mustafa Karadeniz'in hazırladığı Mehtap Akdağ'ın sunumuyla ekranlara gelen Şaka Şaka bu hafta yine gülme krizine yol açacak. Kolsuz bir dilenci olan şakacı herkesten yardım istiyor. Ayakkabısını bağlatan, saçını düzelttiren Karadeniz sonunda kolunu monttan çıkararak teşekkür ediyor. Başka bir şakasında ise balık tutan insanların kovalarındaki balıkları kendi oltasıyla tutmaya çalışan şakacı büyük tepki topluyor. Ayrıca nişanlı olan bir çiftten damatla işbirliği yapan Karadeniz, düğününe bir ay kalan geline şok yaşatıyor. İşbirlikçi damadın asker arkadaşı olan şakacı gelini görünce "Bula bula bunu mu buldun?" diyerek arkadaşını gelinin yanından uzaklaştırıyor. Çıldıran gelinin, balıkçıların ve ayakkabısını bağlayan yardımseverlerin Mustafa Karadeniz'e tepkisi ne olacak? Hepsi ve daha fazlası Şaka Şaka'da... En çılgın, en komik, en hınzır şakaların yapımcısı Mustafa Karadeniz 'Şaka Şaka' ile güldürüyor, heyecanlandırıyor, 'bu kadar da olmaz' dedirtiyor.

Mustafa Karadeniz'in hazırladığı Mehtap Aktağ'ın sunumuyla ekrana gelen Şaka Şaka her Cuma 22.00'de Kanal 7'de.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı