Yeni yıl için hediye seçmek çok kolay!

Sevdiğiniz 3 erkek için Hatemoğlu’ndan 3’ü bir arada kampanyası.

Yeni yıl için hediye seçmek çok kolay!
Yeni yıl için hediye seçmek çok kolay!
GİRİŞ 21.12.2015 15:08 GÜNCELLEME 21.12.2015 15:08

Hatemoğlu ayakkabı koleksiyonundan İngiliz stili bir bot veya ayakkabı, ister bir boxer isterseniz bir blazer yada deri detaylarıyla spor bir mont ile sevdiğiniz erkekleri yılbaşında şık bir hediye ile mutlu edebilirsiniz. 

Erkek hazır giyiminde 91 yılı geride bırakan Hatemoğlu mağazaları,  erkekler için her bütçeye uygun şık hediye seçenekleri ile  yeni yıla hazır. Kol düğmeleri, kravat, kemer, cüzdan ve kaşkol gibi aksesuarlar arasından seçiminizi yaparak sevdiklerinizin tarzını şık bir dokunuşla tamamlayabilirsiniz. Parçaları kombinlemeye vakti olmayanlar için ise Hatemoğlu mağazalarında kravat, mendil ve kol düğmelerinden oluşan hediye setleri bulunuyor. İsterseniz bu setleri çok şık bir gömlekle zenginleştirebilirsiniz. 

Ayrıca Aralık ayı boyunca devam edecek kampanyalarla Hatemoğlu mağazalarında her bütçeye uygun şık erkek ürünleri bulmanız mümkün. Tek yapmanız gereken yılbaşında mutlu etmek istediğiniz hayatınızdaki en önemli 3 erkeği seçip Hatemoğlu’nun “3’ü bir arada” kampanyasından yararlanmak. Dilerseniz 3 adet gömleği 99,90 TL’ye, dilerseniz 3 adet triko kazak veya sweatshirt’ü 99,90 TL’ye alabilir, yılbaşı keyfinizi üçe katlayabilirsiniz. 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma