Leman Sam'ın konseri iptal edildi

Kurban Bayramı'na yönelik attığı skandal tweet ile vatandaşın dini hassasiyetlerine hakaret eden şarkıcı Leman Sam'ın konseri iptal edildi.

Leman Sam'ın konseri iptal edildi
Leman Sam'ın konseri iptal edildi
GİRİŞ 09.10.2014 11:51 GÜNCELLEME 09.10.2014 11:55
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

"Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır, IŞİD beni şaşırtmıyor" tweetini atan Leman Sam'a tepkiler çığ gibi büyüyor.

Twitter kullanıcılarının kurban ibadetine hakaret etmekle ve din düşmanlığı yapmakla suçlaması üzerine ise "Sahtekar ve cahilsiniz" karşılığını veren Sam'ın yarın Gaziantep konseri için yapılan anlaşması iptal edildi.
 
ŞİRKET KONSERİNİ İPTAL ETTİ

 
Sam, 10 Ekim'de Eksen Ofis Mobilyaları'nın Gaziantep Anatolian Otel'de düzenleyeceği gala yemeğinde sahneye çıkmak için anlaşmıştı. Ancak attığı hakaret tweetleri yüzünden şirket Sam'ı gala yemeğinde sahneye çıkarmaktan vazgeçtiğini açıkladı.
 
Şarkıcının yerine apar topar usta yorumcu Selami Şahin'le anlaşıldı.

YORUMLAR 16
  • SÜLEYMAN ÜRKMEZ 9 yıl önce Şikayet Et
    Merak Ediyorum!. Kurban kesilmesine karşı olan bu insanlar günlük hayatlarında yedikleri etin eceliyle ölen hayvanlardan mı temin edildiğini düşünüyorlar. (yeninesilfikirler)
    Cevapla
  • Ender Öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    kızı da aynı. bende artık bellona ya mesafeli bakıyorum. evimizdeki tüm mobilyalar bellona ancak bundan sonra aynı markayı tercih edeceğimi sanmıyorum. firmanın dini noktalarındaki düşüncelerinden dolayı aldığım bellonayı yine aynı hassasiyeti göstermedikleri için kınıyorum.
    Cevapla
  • O.Fatih Kaynak 9 yıl önce Şikayet Et
    İnananlar olarak tek vucut olma zamanı. Konseri iptal eden arkadaşları hassasiyetinden dolayı kutluyorum. bu şekilde Müslüman mahellesinde salyangoz satanlar sözde sanatçılara hep birlikte tepki vermeliyiz.Küfür nasıl bir milletse İnananlar olarakta bir olalım diri olalım iri olalım.Bizden olan sanatçılarımıza da herzaman destek olalım
    Cevapla
  • AHMET CELİK 9 yıl önce Şikayet Et
    BOYKOT. bu zihniyeti reklamlarında cayır cayır oynatan zihniyeti protesto edelim ve artık bell..na almayalım diyorum ben. yeter artık dinimize inançlarımıza hakaret ettikleri.
    Cevapla
  • seyfullah YANIK 9 yıl önce Şikayet Et
    Seyfullah YANIK. bu kadının dinsizliğine sessiz kalmayan o şirket yetkililerini kutluyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?