Tarkan: Bana yazıklar olsun

60 bin kişiye konser veren Tarkan, “Konser için ilk kez buraya gelmişim. Bana yazıklar olsun... Ancak geç oldu, temiz oldu” diyerek Malatyalıların gönlünü aldı.

Tarkan: Bana yazıklar olsun
Tarkan: Bana yazıklar olsun
GİRİŞ 12.07.2011 08:55 GÜNCELLEME 12.07.2011 08:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Malatya Belediyesi Şenlik Alanında düzenlenen Fanta Gençlik Festivali kapsamında Tarkan ve Manga, Malatyalılarla buluştu.

Birbirinden farklı etkinliklerin sunulduğu gençlik festivalinde sahneyi önce ünlü rock grubu Manga aldı. Manga, birbirinden güzel şarkılarıyla festivale gelenleri coşturdu. Geceye damgasını ise Megastar vurdu. 2000 yılında vatani görevini yaptığı Malatya'da, sevenlerinin yoğun ilgisi altında sahne alan Megastar, eski ve yeni şarkılarının yanında sahne şovuyla da izleyenleri büyüledi.

Ünlü pop sanatçısı Tarkan, Malatyalıların kendisine gösterdiği ilgi karşısında büyük bir mutluluk yaşarken, "Sizinle ilk buluşmamız mı? Bana yazıklar olsun. Askerliğimi de burada yaptım üstelik. Nasıl gelmem buraya? Bundan sonra sık görüşeceğiz. Sevgili Malatyalılar iyi ki buluştuk. Geç oldu ama temiz oldu. Sizleri ihmal ettiysem affedin. Ama sizin adınız benim kalbimde yazılıydı zaten yıllardan beri. Kendinize iyi bakın. Özleyin beni" dedi.

İHA

YORUMLAR 1
  • emir mehmed 12 yıl önce Şikayet Et
    bir nesli bu adam yok etti. bir nesil bu tarkan denen adam yuzunden yok oldu hala mega star cart curt diyolar.karı gibi giyinio,davranışları da öyle,ilk etapta bulent ersoy gibiydi,sonra tutmayınca deiştirdi.civa gibi yani.amerikaya gidip gidip taklit edio elin gavurunu. o kadar abdde kaldı,yaptıgı ingilizce sarkı akıllara zarar.ne dediği bile anlasılmıo..insanın sinirlerini bozan bir herif.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor