Başkanın nasılsın sorusuna cevap veremeyince...

Çorum'da, "Yaşlılar Haftası" nedeniyle düzenlenen programda yürek burkan bir olay yaşandı. Belediye Başkanının hal hatrını sorduğu yaşlı vatandaş soruya cevap veremeyince gözyaşlarına boğuldu.

Başkanın nasılsın sorusuna cevap veremeyince...
Başkanın nasılsın sorusuna cevap veremeyince...
GİRİŞ 22.03.2014 16:55 GÜNCELLEME 22.03.2014 17:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Çorum'da Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün "Nasılsın" sorusuna konuşamadığı için cevap veremeyen gırtlak kanseri 78 yaşındaki Ahmet Balkan, göz yaşlarına hakim olamadı.

Çorum Belediyesi'nce "Yaşlılar Haftası" nedeniyle kentteki bir restoranda program düzenlendi. Belediye Başkanı Külcü, belediye tarafından "Gönül Köprüsü" projesi kapsamında evde bakımları sağlanan ve çeşitli ziyaretlerde bulunulan 200 aile ile bir araya geldi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Program öncesinde tek tek vatandaşların bulunduğu masaları gezen Külcü, Ahmet Balkan ile eşi Ruziye Balkan'ın (74) yanına gitti. Külcü'nün "nasılsın" sorusu üzerine Ahmet Balkan, ağlamaya başladı. Bir süre Ahmet Balkan'ın eşi Ruziye Balkan ile görüşen Külcü, daha sonra Balkan ailesinin yanından ayrıldı.

"MADDİ DURUMUM İYİ DEĞİL KONUŞMASI İÇİN CİHAZ ALAMADIK" 

Ahmet Balkan'ın eşi Ruziye Balkan, eşinin gırtlak kanseri olduğunu ve bu nedenle uzun süredir konuşamadığını söyledi.

Başkan Külcü'nün "nasılsın" sorusuna cevap verememesi nedeniyle eşinin duygulandığını ve göz yaşlarına hakim olamadığını dile getiren Balkan, "Eşim hastalığı nedeniyle konuşamıyor. Başkanımızın sorusuna cevap veremediği için ağladı. Maddi durumumuz iyi değil, bu nedenle eşimin konuşması için gerekli ses cihazını alamıyoruz. Başkanımıza bu konuyu ilettim, kendisi de yardımcı olacağını söyledi" dedi.

Başkan Külcü'nün talimatı üzerine belediye görevlileri Balkan ailesinin durumunu not alarak ilgileneceklerini belirttiler.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • fatih derman 10 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen...!. Memleketimiz, maalesef seslerini duyuramadığı için biçare olan vatandaşla dolu. Ne acı. Herkes Başbakanımıza sesini duyurma fırsatını elde edemiyor. Yetkililerin ihtiyaç sahibi avına çıkması gerekmelidir. Milyonlarca memuru var bu devletin ve çoğu çok çok az enerji ve mesai harcayarak dünya kadar maaş alıyor. Ülkemizde insani ihtiyaçları giderilmeyen bir kimse kalmasın inşallah.
    Cevapla
  • fatih pınar 10 yıl önce Şikayet Et
    .... allahım yaşlımıza ihtiyaç sahibimize bizim ellerimizle bir yardım bir destek ulaştıracak güç ver bu ülkenin en ücrasında en dağ başında bile bir ihtiyaç sahibi bir düşmüş kalmayıncaya kadar bu milletin evlatlarına yardım et,rabbim bu halka hiç bir ayrım yapmadan el uzatmayı hayatı kolaylaştırmayı bu ülkenin evlatlarına nasip et.
    Cevapla
  • Cem Tekin 10 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcın olsun Amca... Üzülme İnşallah ilgililer sana yardımcı olurlar..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir